A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXXXII)

marți, iulie 12, 2022 16:29
Posted in category Mass-media

Ion Iliescu, un criminal in libertate9 decembrie 2020

Atenţie: KGB-istul Ion Iliescu nu se poate numi revoluţionar, înţelegând prin “revoluţionar” acea persoană care a ieşit în stradă înainte de fuga dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu şi sinistrei sale soţii, “savanta de renume mondial”, Elena Ceauşescu.

Ion Iliescu nu a ajuns la televiziune de pe baricadele Revoluţiei, unde au fost şi au murit sau au fost răniţi alţi eroi ai neamului românesc, ci a fost chemat de acasă, de la căldurică, de un grup de tovarăşi comunişti şi securişti care au realizat rapid că pot fi judecaţi şi condamnaţi pentru crimele înfăptuite în dictatura comunistă.

Cu alte cuvinte, criminalul KGB-ist Ion Iliescu este un emanat al evenimentelor din 1989, nu un revoluţionar, nu un disident anticomunist. Acest jeg a fost doar un profitor, un comunist criminal care nu a dorit eliminarea dictaturii comuniste şi transformarea României într-o ţară europeană şi democratică. De altfel, prin tot ceea ce a făcut după decembrie 1989, a transformat România într-o ţară bananieră, iar statul român, prin contribuţia sa nemijlocită, a devenit un stat captiv în mâinele Mafiei (din politică, în principal, dar nu numai).

10 decembrie 2020

Tudorel Urian: “După ce i-au căsăpit pe armeni și pe kurzi, turcii au ajuns la concluzia ca amărâtul de Colţescu a comis o crima împotriva umanității!”

Coltescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu