A şaptea dimensiune pe Facebook (DXVIII)

duminică, aprilie 3, 2022 18:18
Posted in category PeNaLii

Salarii profesori14 august 2020

Gata-i, neamule, s-a făcut dreptate! Mulţumită PNL-ului şi ilustrului său lider, Ludovic Orban!

S-au recuperat cei 60 de milioane de euro, datoraţi statului român de mafiotul Dan Voiculescu.

Mafiotul PSD-ist Liviu Negoiţă a plătit cei 200 de milioane de euro datoraţi bugetului de stat.

PNL-ul anticomunist a solicitat tăierea pensiilor foştilor securişti şi foştilor membri ai nomenclaturii comuniste.

Ludovic Orban, personal, în calitate de lider al celui mai votat partid politic din România anului 2019, a solicitat Parlamentului României să pună în aplicare Rezultatele referendumului din 26 mai 2019.

Au fost anulate modificările criminale produse de ciuma roşie în domeniul justiţiei.

Pensiile speciale au fost eliminate, iar pensiile nesimţit de mari au fost micşorate, aplicând principiul contributivităţii.

S-au demarat procedurile de atragere a fondurilor europene, în special în domeniul infrastructurii şi al construirii de spitale noi, moderne.

Ajutoarele sociale au fost restricţionate, acordându-se doar celor bolnavi sau în căutarea unui loc de muncă, aceştia din urmă pe o perioadă strict determinată.

S-a redus aparatul bugetar parazitar, degrevând bugetul de cheltuieli inutile.

Parlamentarilor li s-au tăiat din salarii, precum şi din alte 1001 de indemnizaţii, aceştia trebuind să fie un exemplu de muncă şi dăruire în folosul comunităţii.

Etc., etc., etc.

14 august 2020

Programul TVR pentru 22 decembrie 1989 s-a modificat radical în jurul orei 12:00 AM, atunci când s-a auzit prima dată după 24,5 ani mult visatul hit “Ole, ole, Ceauşescu nu mai e!”, interpretat de 200.000 de bucureşteni ieşiţi pe străzi (aproximativ 10% din populaţia Capitalei în acel moment) şi alte milioane de români din ţară, care în zilele următoare ieşeau pe străzi pentru a-şi exprima bucuria ieşirii din dictatura stalinistă a lui Nicolae Ceauşescu şi a clicii sale criminale.

Programul TVR in comunism

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu