A şaptea dimensiune pe Facebook (DXXI)

duminică, aprilie 10, 2022 18:07

PSD-istii interlopi22 august 2020

Evident, într-o ţară ca România, există vreo 3-4 milioane de şobolani, aurolaci, târâtoare, fără şcoală, fără educaţie, fără morală, care, în afara faptului că n-au Internet şi fac obiectul spălării creierelor de către Mafia TV (Antena 3 + România TV), deşi o parte din ăştia nici la televizor nu se uită, ei bine, nu par deranjaţi de caracterul de clan interlop al PSD-ului.

Mergeţi prin satele Moldovei roşii (care şi astăzi l-ar vota pe KGB-istul criminal Ion Iliescu) şi veţi vedea, într-un procent înfiorător de mare, asemenea specimene. La fel este prin Oltenia ţiganizată.

Ţara asta nu merită să existe! Nu în această formă de organizare! Statul român este falimentar! A încăput pe mâna hoţilor şi interlopilor! În mod normal, o firmă falimentară este închisă! I se pune lacătul! România trebuie închisă! Este un focar de infecţie pentru lumea civilizată! Este un puroi pe obrazul bătrânului continent. Acest puroi trebuie extirpat. Să vină alţii să ne organizeze: germanii, englezii, americanii, austriecii.

Rahatul ăsta de ţară nu reuşeşte să-şi facă ordine în propria curte. Sute de puşcăriaşi fugiţi din ţară pe care autorităţile române nu reuşesc sau nu vor să-i prindă. Şi ăsta ar fi doar un exemplu. Sute de milioane de euro ce trebuie recuperaţi de la infractori, pe care căcatul de stat român nu vrea sau nu poate să-i recupereze. În aceste condiţii, merită să existe România? Nu, nu şi iarăşi NU.

21 august 2020

Principalul critic al Kremlinului, Alexei Navalnîi, a ajuns în comă, într-un spital siberian, la câteva ore după ce, probabil, în ceaiul său fusese introdusă o substanță toxică, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt de cuvânt al opozantului rus.

Criminalul Vladimir Putin

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu