A şaptea dimensiune pe Facebook (DXIX)

sâmbătă, aprilie 9, 2022 13:08
Posted in category Mass-media

Mafioti americani16 august 2020

Dan Crăciun (pe Facebook): „Alegerile Europarlamentare ar putea fi ultimele la care voi participa vreodată. Iar după parlamentare, probabil după prezidențiale, voi face toate eforturile ca să renunț la cetățenia română, indiferent că va dura 5, 7 sau 10 ani.

Nu vreau să-mi mai asociez cetățenia cu un popor de lași, milogi, ignoranți, care strigă „Sus hoții” pentru 50 de lei.

Nu vreau să mai scrie în documentele mele „Cetățenie – română” la fel ca a unui infractor împotriva căruia nimeni nu are nicio putere, ba mai mult, plătiți sau nu, unii îl aplaudă.

Nu va fi vreo pierdere pentru voi, dar va fi un câștig pentru mine. Nu vreau să mă mai asociez ca naționalitate cu scursuri, bube, jeguri compromise.

Nația asta începe să mă umple de scârbă. Nația asta se degradează pe zi ce trece scufundându-se în propria-i involuție.

M-am săturat de jigodii, de oameni care au îmbătrânit degeaba, și de trădători care se vând pe te miri ce.

Și după un alt timp, voi opri postările anti-GIO, și voi posta numai mizeriile lor cu reacții, și texte de genul :”Bine vă face”. Cine le acceptă și vrea să rămână aici,… Cine nu, urări ca la pescuit : Baftă și succes.

Niște lichele plătite ca să strige: „Dragnea Președinte” și niște babe care spun că Dragnea pentru țară este ca o mamă care îți dă de mâncare, nu-mi pot provoca decât SCÂRBĂ.”

15 august 2020

Tudorel Urian: “Simpatic foc Iohannis. Dupa ce a numit-o pe șefa DIICOT în pofida avizului negativ al CSM, acum, după ce aia și-a dat măsura ticăloșiei, ne transmite matur ca el nu este adeptul vânătorii de vrăjitoare. În tarile normale pe care le visează, aia ar fi fost demisa pentru mult mai puțin. Fără comentarii.”

Iohannis

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu