A şaptea dimensiune pe Facebook (DXXXII)

duminică, aprilie 24, 2022 7:25
Posted in category Mass-media

Mesaj pentru borfasul Liviu Dragnea10 septembrie 2020

Mircea Marian (ziarist, postare pe Facebook): „A început circul și martirizarea lui Livache, deținutul politic torturat de diktatorul Klaus, care nu-i mai permite să confecționeze plăcuțe auto (pentru Suedia…).

Unde e omenia față de acest mare om și inginer?

Livache a fentat șmecherește interdicțiile hotelului unde e găzduit și a dat un interviu pe șest, la fosta servi…pardon, la fosta sa consultantă. Desigur, nu știa că i se ia un interviu.

Ce găinar ordinar a terorizat o țară întreagă…”

Şi două comentarii ale admin-ului site-ului (Dumitru Căruntu), postate pe Facebook.

Prin modificarea legilor justiţiei în favoarea infractorilor, PSD = ciuma roşie a transformat România într-o Columbie de pe vremea narcotraficantului Pablo Escobar (considerat de unii cel mai mare traficant de droguri din toate timpurile), adică într-o ţară unde Poliţia are mâinile legate (nu au legi) sau este coruptă, iar interlopii nu sunt deranjaţi de nimeni. Mai ales că, Bubosu’ şi Ciordache, printre alţii, au avut grijă să elimine SRI din lupta împotriva interlopilor criminali. Nu cumva să-i asculte SRI-ul telefonul interlopului că imediat sare Dorneanu – 7 pensii speciale şi spune că-i sunt încălcate drepturile, dă-i mă-sa de cetăţeni cinstiţi aflaţi la cheremul interlopilor, n-au decât să moară sau să emigreze. “E ţara noastră, bă, a PSD-iştilor!”, spun gunoaiele ţigăneşti şi infracţionale susţinătoare de ciume roşii. “Iohannis nu-i din neamul nostru”, neamul nostru ţigănesc, ajuns prin gaşca criminalului KGB-ist Ion Iliescu, semiţigan, să conducă România, pe ultimul drum, în ultimii 30 de ani.

Când vor plăti mafioţii din PSD crimele din ultimii ani? Atunci când România va fi repopulată cu ucrainieni, polonezi, sârbi sau americani. Cât timp există ţigani şi neţigani ce pot fi aduşi cu autocarele, în schimbul a o sută sau două de lei, mafioţii din PSD vor rămâne cu banii furaţi, iar noi cu circul de pe Facebook şi de la tembelizor. Vreţi să nu fie aşa? Vedeţi ce au făcut ucrainienii în 2014 sau basarabenii în 2009! Ăştia nu scapă dacă românii arată că au sânge în instalaţie!

10 septembrie 2020

Tudorel Urian: “Am văzut fotografia ambasadorului României în Belarus, în compania laureatei premiului Nobel pentru literatura Svetlana Alexievich, într-un sublim gest de solidaritate al tarilor din UE împotriva represiunii sălbatice inițiate de oamenii lui Lukasenko. Aceasta înseamnă să fii un partener loial al lumii occidentale și un om care care apara valorile democratiei. Ceea ce înțeleg eu prin normalitate. După ani de ambiguități si semnalat dreapta și virat stânga, este o atitudine cu adevărat de salutat. Sper sa fie doar începutul.”

Ambasador Belarus

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu