A şaptea dimensiune pe Facebook (DXXXIII)

duminică, aprilie 24, 2022 10:56
Posted in category Mass-media

Sotia lui Adrian Paunescu13 septembrie 2020

Trei au murit pe loc şi una la spital. Soţia grohăitorului să află într-o maşină de teren (gipan) şi a intrat pe contrasens. Cei din cealaltă maşină n-au avut nicio şansă.

Doar nu degeaba soţul, criminalul (au murit oameni la un concert al cenaclului “Flacăra” la Ploieşti) Păunescu Adrian, a lins fundul dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu şi, după 1989, fundul KGB-istului criminal Ion Iliescu.

Aşă că cei care mai vin cu poze şi texte legate de accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu, soldat cu moartea a trei persoane, plus alte cazuri similare, să amintească şi de cele 4 (patru) victime şi doi răniţi ale accidentului care a avut-o drept autoare pe soţia Porcului Bolşevic Adrian Păunescu.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu