A şaptea dimensiune pe Facebook (DXXXVI)

joi, aprilie 28, 2022 13:55
Posted in category Mass-media

PNTCD23 septembrie 2020

De ţărănişti s-a ales praful! Comuniştii i-au băgat prin puşcării şi i-au ucis liderii! Pesedeii, urmaşii comuniştilor, i-au transformat în slugile lor!

Şi când te gândeşti că acest partid a scris istorie şi este unul, e adevărat sub altă denumire – Partidul Naţional Român -, dintre artizanii momentului 1 Decembrie 1918.

Cum de-a ajuns o lichea ca Pavelescu preşedintele PNŢCD-ului numai ăla cu corniţe ştie! E adevărat, a mai fost un Ciorbea şef la PNŢCD, o altă lichea poate şi mai mare.

RIP PNŢCD! Să-ţi fie ţărâna uşoară!

19 septembrie 2020

„Nu numai că gunoiul va fi trimis la adresa respectivă, ci va fi anunţată şi poliţia pentru impune o amendă conform legii”, a precizat ministrul Mediului.

El a avertizat că aruncarea gunoiului în parcul naţional constituie o infracţiune care se pedepseşte cu până la 5 ani de închisoare şi amenzi de până la 500.000 de bahți (16.000 de dolari sau 13.400 de euro), potrivit legilor locale.

Thailanda

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu