A şaptea dimensiune pe Facebook (X)

joi, iulie 2, 2020 11:28
Posted in category Mass-media

REZIST2 decembrie 2017

Daca se merge pana la capat, daca este ales un lider precum Malin Bot, daca nu sunt cumparati si santajati membrii nucleului de baza, #REZIST va schimba Romania si-i va trimite pe mafioti, in special pe ciumatii rosii, la cosul de gunoi al istoriei si in puscarii.

Sunt mai multi de „daca”, dar de ce sa nu avem si noi revolutia de catifea a cehilor sau Solidaritatea polonezilor. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Ar fi momentul sa avem tara visata de cei care au murit in 1989 pentru o tara libera de securisti, comunisti, mafioti.

Ajunge 28 de ani de neocomunism, de mafie rosie, de furt si distrugere, de depopulare si umilinta. Vrem o Romanie libera, prospera, democrata, civilizata, europeana, respectata si respectabila, membra in lumea buna a planetei Terra, NATO si UE. Vrem o Romanie pentru copiii nostri, nu pentru mafiotii lor.

Vrem sa lasam mostenire o Romanie fara corupti, nu o Romanie bananiera, o Romanie in care traiesti bine numai daca furi si/sau ai relatii.

Iar in caz ca toate acestea nu se obtin pe cale pasnica, trebuie sacrificiu. Daca n-o facem acum, oricum vom muri la un moment dat, dar acum o putem face ca oameni liberi, peste 10 ani o vom face in lanturi in puscarii, precum au fost ucisi ca niste caini de criminalii bolsevici un Iuliu Maniu, cel care a fost unul dintre cei caruia ii datoram maretia momentului 1 Decembrie 1918.

Sa ramanem in memoria urmasilor ca generatia care a invins coruptia si i-a spulberat pe mafioti, nu ca generatia lasa si nevrednica ce a permis gunoaielor din politica sa fura dupa bunul plac.

Tocmai pentru ca iubim aceasta tara, trebuie sa fim gata sa murim pentru ea, dar cu un mafiot, precum Dragnea sau Tariceanu, de gat. Curajul e la noi, frica e la ei. Nu trebuie sa ne fie frica, ticalosii, mai devreme sau mai tarziu, pica.

Opriti tiganizarea Romaniei!1 decembrie 2017

Urmasii (semi)tiganului Ilici Iliescu, mafiotii PSD-isti, tiganizeaza Ziua Nationala. Dupa ce le-au schimbat in mod arbitrar numele tiganilor, numindu-i „romi”, mafiotii puscariasului Dragnea aduc cu arcanul cocalari, tigani si pitipoance la Bucuresti, precum facea Partidul Comunist Roman pe vremuri, transformand 1 Decembrie intr-o tiganeala ieftina, in care ne rafuim politic, mancam si bem ca porcii, „mandri ca suntem tigani PSD-isti”. Jos PSD-ul, partidul mafiotilor! Opriti tiganizarea Romaniei, reprezentanti ai ciumei rosii!

1 decembrie 2017

Puscariasul Radu MazareSunt deblocat de doua zile si deja am alte amenintari cu reclamatii la Facebook din partea postacilor mafiei PSD-iste. Aceste jeguri, ciumatii rosii, ar introduce oricand cenzura, ne-ar baga in puscarii, ne-ar ucide, daca avem alte opinii sau dorim o tara fara corupti si mafioti. Dar n-o sa incetam sa spunem ca mafiotii rosii ne-au furat banii de salarii, banii de drumuri, de spitale, de scoli, ne-au obligat sa emigram, ne-au tiganizat, ne-au mintit si ne-au umillit 28 de ani. Condamnarea la moarte e o pedeapsa prea mica pentru acesti criminali. Jos mafia PSD-ista aducatoare de suferinta si moarte, de saracie si izolare, de dictatura si alienare!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu