A şaptea dimensiune pe Facebook (IX)

luni, iunie 29, 2020 18:42
Posted in category Mass-media

PSD - Dragnea29 noiembrie 2017

Am negociat in genunchi sa intram in NATO. Pentru americani, Romania nu exista pana la 11.09.2001, data atacarilor teroriste de la World Trade Center din New York. Cand a venit Clinton in Romania, in 1997, parca, a stat 3 ore si a dormit la Sofia. Americanii au investit masiv in Ungaria, doar de aceea vedetele occidentale strigau „Hello Budapest!” la Bucuresti. Romania era gaura neagra a KGB-istului criminal Ilici Iliescu. Am citit undeva ca, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, un parlamentar american a intrat foarte distrat in Senatul SUA si a spus razand urmatoarele: „Cica o tara din Estul Europei, da’ nu-mi amintesc cum se numeste, ne-a declarat razboi, haaaaa, haaaa, haaaaa.” Era, evident, vorba despre Romania. Si inca ceva auzit la radio dupa 1989. Povestea cineva ca era in Paris si doi francezi obisnuiti discutau despre Romania. Unul dintre ei ii spune celuilalt: „Am aflat din presa ca in Romania este razboi.” Celalalt: „Nu, dragul meu, in Iugoslavia este razboi, vezi ca incurci tarile. Romania este o alta tara, este tara aceea unde se moare de foame.” SUA, patria democratiei, cea mai libera tara a planetei, locul unde ajungem, noi romanii, doar cu viza, tara unde merita sa traiesti si pentru care merita sa mori: OPRITI IMPRUMUTURILE EXTERNE ACORDATE MAFIOTILOR PSD-ISTI, ADICA ROMANIEI. DOAR ASA II PUTETI CONVINGE SA RENUNTE LA PLANURILE CRIMINALE!

PSD - Dragnea28 noiembrie 2017

Din cauza postacilor mafiei PSD-iste sunt in continuare blocat in a distribui si comenta in grupuri. Este doar primul pas, daca n-o punem de o noua revolutie. Urmatorii pasi ar fi: cenzura pe Facebook (cum este in Rusia criminalului KGB-ist Putin), interzicerea Facebook in Romania (cum este in China comunista) si, in final, deportarea in Siberia a celor care nu apreciaza „sacrificiul” puscariasului Dragnea si al ciumei rosii, in general, pentru a ridica Romania, Romania lor, a mafiotilor, evident, pe noi culmi de indobitocire, minciuna, hotie, coruptie etc. Daca as fi Donald Trump as face un singur lucru acum: as interveni pentru stoparea acordarii de imprumuturi externe Romaniei guvernata de ciuma rosie. Sa vedem cum traiesc lacustele PSD-iste doar din ce se produce in Romania.

Liviu Dragnea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu