A şaptea dimensiune pe Facebook (VI)

marți, iunie 23, 2020 8:42
Posted in category Mass-media

Mafiotul Liviu Dragnea13 octombrie 2017

Cum nu mai pot instaura cenzura, neocomunistii din PSD au trecut la reclamarea postarilor site-ului „A saptea dimensiune” ca fiind spam. Asa incat, pentru a doua oara in decurs de cateva saptamani, sunt blocat de catre cei de la Facebook in a mai posta in grupuri. Singura solutie pentru a obtine libertatea cuvantului in Romania guvernata de catre mafia PSD-ista este ceea ce au facut ucrainienii in 2014: sa-i umpli de sange pe neocomunisti. Normal, ar trebui sa merg la reprezentantii votati de mine in Parlament si ei sa ridice problema. Dar la cine sa merg? Am votat PMP ce a devenit intre timp o anexa a mafiei PSD-iste. Romania are opozitie? In afara de cateva voci izolate, in Parlament este liniste si armonie. Armonia hotilor! Rusine PMP! Rusine PNL! Rusine USR! Ati fost alesi pentru a reprezenta alternativa la hotiile PSD-istilor! Ce faceti, lasilor? Jigodii ordinare, v-a cumparat Dragnea cu pensiile speciale? DNA sa vina sa va ia! Toata clasa politica actuala trebuie trimisa la cosul de gunoi al istoriei! Si asta se poate intampla doar printr-o Revolutie! Una adevarata si neconfiscabila. Doar asa vom fi liberi! Prin moarte si sange! Altfel copiii nostri vor munci pentru clientela PSD-ista, pentru baronii rosii sau vor alege calea exilului. Cum au facut un Caragiale sau un Brancusi. Haideti sa murim in picioare, nu sa traim in genunchi.

World Trade Center

In 10 ani, americanii au reconstruit World Trade Center, cea mai inalta cladire din New York. In 28 de ani, Romania, guvernata cel mai mult timp de catre mafia PSD, nu a construit mai nimic, ba mai mult, a distrus si ceea ce mostenise de la regimul comunist. Multumim, votanti PSD-isti!

Tariceanu

Votanti PSD

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu