A şaptea dimensiune pe Facebook (XI)

vineri, iulie 3, 2020 15:02
Posted in category Mass-media

Firea si Dragnea2 decembrie 2017

Unde este Opozitia atunci cand mafia PSD-ista pune fortele de represiune, jandarmii, sa agreseze cetateni pasnici, ce au dreptul, conform Constitutiei Romaniei, sa protesteze?

Țața Gabriela Vrânceanu Firea nu era în veci primarul general al Bucureștiului dacă erau două tururi de scrutin la alegerile locale. Și n-au fost deoarece PNL-ul votează la fel ca PSD-ul în Parlamentul ilegal (trebuie maxim 300 de parlamentari) al României

PNL-ul anticomunist a murit în temnițele comuniste. Așa-zisul PNL de azi este o adunătură de mafioți, canalii, jigodii, cretini și idioți, pe care-i doare-n cot ce votează și cum votează. Toate aberațiile parlahoților, din 2012 încoace, de la legea impozitarii bacșișului (vă mai amintiți?) și până la modificarea Constituției la care s-a renunțat (vă mai amintiți ce tam-tam făceau USLamiștii prin 2013 legat de această modificare), au fost posibile prin votul parlamentarilor PNL. Frăția cătușelor din Parlament este mai mult decât evidentă, iar în aceste condiții mafia PSD-istă are din ce în ce mai mult tupeu și din ce în ce mai multă putere legislativă.

Pe liberalii lu’ Pește prăjit i-a durut în fund de faptul că România devine PSD-istă, din cauza unui singur tur de scrutin, la alegerile locale din 2016. Dacă chiar le-ar fi păsat, ar fi făcut grevă parlamentară, s-ar fi legat cu lanțuri de gardul Parlamentului, ar fi făcut revoluție etc.

Hai să fim serioși, USLamismul criminal n-a murit deloc, iar brațele acestei caracatițe bolșevico-infracționale continuă să sugrume România care produce, care este vie, care contează, spre beneficiul României profunde, a mafioților mai mari sau mai mici, a paraziților ce sunt un balast pentru această țară. PNL-ul nu are nimic în comun cu valorile liberale autentice, este o adunătură de parveniți, de corupți și de analfabeți (ciobanul pușcăriaș Becali, de exemplu, a trecut prin PNL) ce au găsit în acest partid terenul propice pentru a fura cot la cot cu mafioții PSD-iști.

Cum se poate numi de dreapta PNL-ul de rahat, din moment ce este mai interesat de măriri de ajutoare și alocații decât de investiții? Cum se poate numi de dreapta acest partid de căcat, din moment ce, atunci când era condus de mafiotul Tăriceanu, a mărit artificial pensiile, la un număr de 6 milioane de pensionari, în condițiile în care banii veneau de la românii de afară și numărul angajaților nebugetari era de 3 milioane

Iar rezultatul politicii “liberale” a jegului penal Tăriceanu este împrumutul masiv de bani făcut de toate guvernele de după 2008 pentru a plăti pensiile mărite de PNL-ul de căcat. Pentru voturi aceste jigodii “liberale” au distrus echilibrul financiar al țării, au blocat investițiile (nu avem drumuri pentru că mafia liberală a acordat pensii mărite și ajutoare sociale fără număr), au anulat șansa României de a fi o țără dezvoltată în anii următori aderării la UE.

Cum se poate numi de dreapta un partid ce a mărit imens numărul bugetarilor în guvernarea Tăriceanu

Acest partid de “dreapta”, PNL-ul, de fapt o cloacă de infractori, a inventat, în perioada 2005 – 2008, tot soiul de agenții și paraagenții, direcții și paradirecții, toate de stat, pentru a-și aduce clientela, adică rude, cunoștințe, cotizanți la PNL-ul de rahat. Tăriceanu a adus corupția pe culmi nebănuite, de se îngrozeau și străinii ce mai îndrăzneau să calce în România. Vă mai amintiți de bilețulul roz al penalului Tăriceanu, adresat Președintelui României, prin care această larvă de CaCalin Tăriceanu intervenea, ca în ultima țară bananieră din Africa, în favoarea prietenului Dinu Patriciu? Aceștia au fost și sunt liberalii, un partid ce nu are nimic în comuna cu liberalismul european, cu valorile dreptei, cu democrația și bunăstarea cetății.

PNL-iști, sunteți o rușine pentru PNL-ul istoric, pe care pretindeți că-l continuați, sunteți o rușine pentru România, țara pe care ați distrus-o cot la cot cu mafioții PSD-iști.

2 decembrie 2017

Fara baricade si blocari de circulatie mafia PSD-ista nu va da inapoi. Bravul popor ucrainean si-a castigat libertatea in fata mafiotilor sustinuti de Moscova folosind ceea ce s-a numit atunci Euromaidanul. Fara EUROMAIDAN protestarii vor fi vanati de jandameria puscariasului Dragnea, vor fi arestati, amendati fiind deja. Inca se mai poate. Peste o luna, doua, trei va fi prea tarziu.

REZIST

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu