Antena 3, sa mori in chinuri financiare

luni, februarie 29, 2016 20:15
Posted in category Mass-media

Antena 3Dupa 11 ani (Antena 3 a fost lansata in 2005) de minciuni, manipulări, intoxicări, ură programată și dirijată în funcție de interesele patronului securist, actualmente pușcăriaș, Dan “Felix” Voiculescu, a venit momentul ca Antena 3 să plătească

Boicotați produsele firmelor care au reclame la această hazna ordinară numită Antena 3. Alegeți să consumați produse echivalente, poate mai bune decât cele promovate de Haznaua 3. Dacă numai reacționăm, prin cuvânt, pe facebook, pe bloguri, pe forumuri, pe site-uri etc., Gâdea și gașca sa de penali o să ne râdă în nas, o să denigreze și să ne eticheteze în toate felurile, cum fac de mulți ani. O singură atitudine va avea efect: boicotul produselor promovate de Antena 3, până rămân fără reclame. Și atunci câțiva mâncători de rahat cu polonicul vor trebui să plece acasă. Uniți, suntem o fortă. Să arătăm că-n România contează adevărul, nu minciunile Latrinei 3, contează libertatea și democrația, nu pumnul în gură și jaful practicat de securiștii care au pus mâna pe țară, în frunte cu Dan Voiculescu.

Cum aflăm ce produse nu trebuie să cumpărăm

Dacă sunteti în situația mea, adică nu vă uitați deloc la Latrina 3, s-ar putea să nu stiți cine-și face reclama la respectiva hazna. Dar nu vă faceți probleme, de aceea există Internetul, ca să aflăm tot ce ne interesează. Iată două legături unde puteți afla numele firmelor ce-si fac reclamă la Antena 3. Materialul Va rugam, nu hraniti Antena 3! are descrise pe larg produsele ce nu trebuie cumpărate, până respectivele firme nu-și retrag reclamele de la Antena 3. Pentru cei grăbiți, iata un alt material, Internautii au facut lista companiilor care au reclamă la Antena 3, unde aveți, mai comprimată, lista companiilor care le bagă bani în buzunar mâncătorilor de rahat voiculescian. Încă o dată, doar împreună suntem o forță. Vom fi puternici doar în măsura în care acțiunile noastre se vor concretiza într-o schimbare în bine a României. Ne-am săturat de minciunile Antenei 3! Vrem ca ei să respecte adevărul, să-i respecte pe toți oamenii din această țară! Nu vrem să fim demonizați la Antena 3, seară de seară! Gâdea și restul trebuie să înțeleagă un adevar elementar: în România europeană nu promovezi ura unui grup social sau de altă natură împotriva altui grup! Aceste “mineriade” televizate trebuie să înceteze! Să ajutăm Latrina 3 sa ajungă unde merită! Să moară în chinuri financiare! Așa să ne ajute ANAF-ul și alte autorități ale statului român, adica ale noastre, ale celor care plătim taxe și impozite! România nu este doar țara pensionarilor cu creierii spălați de Latrina 3! Este mai ales tara celor care s-au săturat de jaful practicat de securiștii de teapa lui Dan Voiculescu vreme de 26 de ani! Trebuie să moară corupții pentru a se ridica România. Hai români că se poate!

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Antena 3, sa mori in chinuri financiare”

  1. Andrei Plesu: „Mihai Gadea, un smintit” | A șaptea dimensiune says:

    martie 2nd, 2016 at 21:23

    […] Antena 3, sa mori in chinuri financiare […]

  2. Banii din datoriile altor tari catre Romania au ajuns la Dan Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

    iunie 9th, 2016 at 16:34

    […] Antena 3, sa mori in chinuri financiare […]

Adauga un comentariu