Scrisoare deschisa jegurilor PSD-iste

duminică, februarie 21, 2016 23:12

Viorel PontaChiar dacă sunt extrem de răcit și mai am și alte probleme de sănătate, am să încerc să răspund și să sistematizez toate reacțiile jegurilor PSD-iste, prilejuite de un material de pe acest site, material intitulat Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara.

Cu această ocazie mi s-a întărit convingerea că, dacă ar depinde de ei, gunoaiele PSD-iste ne-ar deporta în Siberia, ne-ar trage un glonț în cap sau ne-ar trimite la Canal, în pușcării, în lagăre de muncă etc. Mai cred că, atunci când ai de-a face cu patrupede analfabete, majoritare, forța rațiunii pălește, iar aceștia nu vor ezita să folosească rațiunea forței pentru a te umili.

Jegurile PSD-iste trebuie să știe că nu intru niciodată pe site-uri PSD-iste pentru a-i înjura pe cei care se simt bine acolo.

Jegurile PSD-iste ar trebui să știe că, pe Facebook, sunt înscris doar în grupurile ce cuprind membri care au aproximativ același orizont ca și mine.

Jegurile PSD-iste ar trebui să știe că pe Internet e loc pentru toată lumea, nu doar pentru bolșevici agramați și paranoici ca ei.

Jegurile PSD-iste ar trebui să știe că adevărul nu poate fi oprit, chiar dacă solul este scuipat și batjocorit.

Jegurilor PSD-iste li se pare normal ca Latrina 3, de exemplu, să folosească orice fel de limbaj, ei să foloseasca orice fel de limbaj, dar atunci când altcineva, care-i critică, folosește același limbaj, acest fapt devine deranjant.

Iată câteva reacții, unele neaprobate, la materialul amintit mai sus.

 • Un idiot (că altfel nu am cum să-i spun, mai ales că pare foarte deranjant cuvântul) imi sugerează să mă împușc, printre alte “dulcegării”. Băi, tovarășe, adică tâmpițel mic și rău, dacă tot au împușcat comuniștii toată elita românească din perioada interbelică, poate mai ajungeți la putere (criminalul KGB-ist Putin să vă ajute) si o faceți voi, jeguri PSD-iste. Sau nu mai aveți loc de noi, ăstia putini? Vreți ca toată lumea să-l înjure pe Băsescu? Nu vreți să fie deranjați mafioții PSD-iști și criminalii bolșevici nici cu o floare.
 • Câțiva s-au legat de părinții mei. Vă rog să-i lăsați să-și doarmă liniștiți somnul de veci. Tatăl meu a murit în urmă cu 12 ani, iar mama în urmă cu 5 ani. Ei au fost victimele sistemului sanitar de căcat, al societății de rahat inventată de criminalul Ion Iliescu și gașca sa de mafioți, un criminal iubit de voi jeguri PSD-iste și nostalgici comuniști. Și dacă tot veni vorba: cum vă puteți voi numi creștini, spurcăciunilor, dacă plângeți după un dictator ateu, Nicolae Ceaușescu, și ați votat un fost comunist, adică tot ateu, Ion Iliescu? Cum puteți voi să mă convingeți pe mine de noblețea sufletului vostru din moment ce vă ștergeți la cur cu memoria celor care au fost uciși de comuniști, doarece asta faceți, dacă nu ați realizat, ori de câte ori îi apărați pe cei care au slujit aparatul terorist bolșevic.
 • Ar mai exista o categorie. A celor care, chiar dacă nu s-au străduit să învețe să scrie corect în limba română, împroașcă scuipați în direcția celor care prezintă altfel realitatea decât o văd ei seară de seară la tembelizor. Jeguri PSD-iste, nostalgici bolșevici ce meritați deportați în Coreea de Nord (doar acolo aveți comunism din belșug), există o regulă simplă în viață, într-o viață normală, nu în viata voastră de rahat: dacă ceva îți face rău, nu consumi. Dacă vă cad greu la stomac anumite afirmații de pe acest site, nu le consumați. Eu nu mă uit la Antena 3 sau Romania TV. Și nici nu intru pe site-urile respective pentru a-i înjura, dacă nu-mi plac. Jeguri PSD-iste, voi nu aveți niciun microgram de educație. Nostalgici ai bolșevismului criminal, nu-i așa că, la o adică, i-ați baga la pușcărie pe toți cei care au alte idei decât voi? Nu-i așa că ați participa cu drag la un genocid în care toți cei care doar îndrăznesc să spună altceva decât vedeți voi la Latrina 3 ar fi arși pe rug? Pentru tâmpiței ca voi, am un sfat prietenesc: vedeți-vă de Gâdea al vostru, de Ilici al vostru, de toate gunoaiele care vă mint, vă manipulează, fură viitorul copiilor și nepoților voștri. Iartați-ne că avem și alte opinii, dar încă mai credem că trăim într-o țară liberă. Sau vreți ca în România voastră (doar sunteți majoritari) să se audă numai Gâdea, Badea, Tăriceanu, Iohannis, Dan Mihalache, Ion Iliescu?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Scrisoare deschisa jegurilor PSD-iste”

 1. Securistii si presa lor de rahat nu se elimina pe facebook, ci prin lupte de strada | A șaptea dimensiune says:

  februarie 23rd, 2016 at 22:15

  […] Scrisoare deschisa jegurilor PSD-iste […]

 2. Antena 3, sa mori in chinuri financiare | A șaptea dimensiune says:

  februarie 29th, 2016 at 20:16

  […] Scrisoare deschisa jegurilor PSD-iste […]

 3. Andrei Plesu: „Mihai Gadea, un smintit” | A șaptea dimensiune says:

  martie 2nd, 2016 at 21:25

  […] Scrisoare deschisa jegurilor PSD-iste […]

Adauga un comentariu