Securistii si presa lor de rahat nu se elimina pe facebook, ci prin lupte de strada

marți, februarie 23, 2016 22:15

Antena 3In Romania continua o lupta de 26 de ani: intre comunistii nostalgici si cei care cred in valorile democratiei

Iar taberele sunt aproximativ la fel de numeroase. SUA a scapat de sclavie în urma unui război civil. Romania va scapa definitiv de comunism numai dacă tabara celor care cred în valorile democrației autentice câștigă războiul cu comuniștii și presa lor de rahat. Altfel, vom avea aceleași probleme și peste 25 de ani. Și atunci vom constata că nu avem drumuri, dar avem Hrebenciuci bogați. Comuniștii și haznalele lor nu se înving pe facebook. Banii furați de mafioții roșii nu se recuperează prin caricaturi, glumițe și alte asemenea. Dacă vrem o tară cu adevărat liberă de comunism, liberă de comunism înseamnă și liberă de comuniști, trebuie luptă. La propriu.

Minciunile bolșevice sunt transmise generației tinere de fosilele bolșevice

Nu numai un Bolcas, invitat la tembelizor, laudă comunismul glorios, murdărind memoria martirilor uciși de acest regim criminal, ci sunt milioane de astfel de ratați în libertate, ce mai cred în virtuțile deportărilor în Siberia, în virtuțile cenzurii și ale iobăgiei bolșevice. Am văzut recent pe facebook o imagine cu următorul text: “Eșecul comunismului se vede cu ochiul liber, dar unde este succesul capitalismului?”. Pentru mine imaginea e cea mai clară dovadă că bolșevicii au penetrat și Internetul, invenție capitalistă. I-aș răspunde jegului care punea astfel problema în felul următor: “Succesul capitalismului constă în șansa oferită unui idiot ca tine să-și debiteze toate porcăriile”.

Inclusiv învățământul românesc are la catedre comuniști înrăiți

Ce evident se șterg la fund cu memoria celor uciși de comuniști. Veniți în nordul Moldovei, și nu numai, și vedeți ce capete pătrate se perindă prin școli. Vedeți ce specimene nostalgice după lanțurile bolșevice formează, mai bine spus deformează, generațiile de mâine. PSD-ul mafiot are asigurată masa de vot prin tot ce fac pupincuriștii bolșevismului în școli, prin tot ce face Secta coruptă numită BOR (Biserica Ortodoxă Română), iar ceea ce face DNA-ul schimbă cu maxim 0,1% datele problemei. Să nu ne facem iluzii. Cu un învățământ ce tolerează analfabetismul și frauda, nu ajungi să ai o țară ca afară.

De ce ucrainienii au fost dispuși să moară pentru intrarea țării lor în UE, iar românașii votează în continuare mafioți PSD-iști

Răspunsul e simplu: România este țiganizată. E un proces de zeci de ani. În România, mămăliga nu explodează. Mai văd pe facebook filmulețe cu măreția poporului român. Hai să fim serioși, pe noi nu ne bagă nimeni în seamă. Am văzut ceva documentare la viața mea și pot spune cu mâna pe inimă că românii nici măcar nu sunt amintiți în documentarele National Geographic, de exemplu. Se bat unii cu mâna în piept că România nu a trimis evrei în lagăre. Așa o fi, dar asta știm numai noi. Într-un documentar National Geographic despre evrei se spunea la un moment dat “Ungaria a fost singura tară din Europa care nu a permis trimiterea evreilor în camerele de gazare”. De România, nimic. Deci suntem nimeni. Ce imagine au Ungaria sau Polonia în afară nici nu se compară cu ce avem noi. Noi suntem genul bocitoare. Ne-a vândut Churchill, ne-a vândul SUA, ne-a trădat mai știu eu cine. Deja nu mai contează. Contează ce suntem azi. Și suntem nimeni. Germania, de exemplu, preferă musulmani în loc de români țiganizați. Desigur, nu toți românii sunt de ignorat. Dar, din păcate, sunt minoritari cei care fac cinste acestei țări, iar cu o floare nu se face primăvara.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Securistii si presa lor de rahat nu se elimina pe facebook, ci prin lupte de strada”

 1. Adrian says:

  februarie 25th, 2016 at 18:54

  Cand se va intelege, ca, nu a existat, nu exista si nu va exista comunism si/sau capitalism ! Astea sunt notiuni arbitrar introduse pt. a diviza societatea si mentine in permanenta un discurs antagonic. Societatea umana nu are decat doua forme de organizare: Democratie si non democratie. Cea din urma, intotdeauna este dictatura !

 2. Antena 3, sa mori in chinuri financiare | A șaptea dimensiune says:

  februarie 29th, 2016 at 20:15

  […] Securistii si presa lor de rahat nu se elimina pe facebook, ci prin lupte de strada […]

 3. Andrei Plesu: „Mihai Gadea, un smintit” | A șaptea dimensiune says:

  martie 2nd, 2016 at 21:24

  […] Securistii si presa lor de rahat nu se elimina pe facebook, ci prin lupte de strada […]

 4. 8 milioane jumatate de români au cont pe Facebook | A șaptea dimensiune says:

  iunie 2nd, 2016 at 16:46

  […] Securistii si presa lor de rahat nu se elimina pe facebook, ci prin lupte de strada […]

Adauga un comentariu