Bilanţul guvernării liberalo-pesediste (I)

duminică, ianuarie 4, 2009 10:05
Posted in category PeNaLii

Tăriceanu Călin Popescu

 • Neexperimentatul Adomniţei, fost la Educaţie, s-a tot chinuit să îl dea afară pe secretarul de stat Anton Anton (cel care îl va înlocui în funcţia de ministru). După câteva încercări eşuate, liberalul a reuşit să înţeleagă că misiunea este imposibilă. Ce a trebuit să asimileze tânărul liberal e că secretarul de stat vizat a fost coleg de catedră la Facultatea de Construcţii din Bucureşti cu nimeni altul decât Tăriceanu Călin Popescu, pe atunci prim-ministru. Şi să mai spună cineva că PNL-ul era departe de PCR (pile-cunoştinţe-relaţii).
 • Pe vremea guristului de Orban, Ministerul Transporturilor se pregătea să scoată la tarabă CFR Marfă. Adică singura societate de transport feroviar desprinsă din vechiul SNCFR care înregistra profit şi nu beneficia de subvenţii de la stat. Prietenii liberalilor de atunci, recte pesediştii, ştiau de ce.
 • Pe cine propunea la un moment dat PNL-ul pentru funcţia de ministru al Justiţiei? Dacă nu vă mai amintiţi, era vorba de Norica Nicolai. Dincolo de mapa sa profesională (a trimis după gratii un om nevinovat), stimabila şi-a falsificat şi CV-ul, atribuindu-şi un titlu universitar (doctorand în drept penal, Harvard University-Kennedy School) cumpărat pe bani, în titlul trecut în CV omiţând cu bună ştiinţă unul din cuvintele din titulatura universităţii. Aşa-i când cumperi diplome, fraierii pot crede orice.

Preluări din “Academia Caţavencu”, nr.2/2008.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Bilanţul guvernării liberalo-pesediste (I)”

 1. Tariceanu, numarul 2 in Republica Securistica Romania, autorul unui lung sir de ilegalitati | A șaptea dimensiune says:

  februarie 8th, 2015 at 16:41

  […] Bilanţul guvernării liberalo-pesediste (I) Neexperimentatul Adomniţei, fost la Educaţie, s-a tot chinuit să îl dea afară pe secretarul de stat Anton Anton (cel care îl va înlocui în funcţia de ministru). După câteva încercări eşuate, liberalul a reuşit să înţeleagă că misiunea este imposibilă. Ce a trebuit să asimileze tânărul liberal e că secretarul de stat vizat a fost coleg de catedră la Facultatea de Construcţii din Bucureşti cu nimeni altul decât Tăriceanu Călin Popescu, pe atunci prim-ministru. Şi să mai spună cineva că PNL-ul era departe de PCR (pile-cunoştinţe-relaţii).• Pe vremea guristului de Orban, Ministerul Transporturilor se pregătea să scoată la tarabă CFR Marfă. Adică singura societate de transport feroviar desprinsă din vechiul SNCFR care înregistra profit şi nu beneficia de subvenţii de la stat. Prietenii liberalilor de atunci, recte pesediştii, ştiau de ce.• Pe cine propunea la un moment dat PNL-ul pentru funcţia de ministru al Justiţiei ? Dacă nu vă mai amintiţi, era vorba de Norica Nicolai. Dincolo de mapa sa profesională (a trimis după gratii un om nevinovat), stimabila şi-a falsificat şi CV-ul, atribuindu-şi un titlu universitar (doctorand în drept penal, Harvard University-Kennedy School) cumpărat pe bani, în titlul trecut în CV omiţând cu bună ştiinţă unul din cuvintele din titulatura universităţii. Aşa-i când cumperi diplome, fraierii pot crede orice. […]

 2. In Guvernarea Tariceanu, trebuia sa dai spaga pentru ca politistii sa prinda hotii | A șaptea dimensiune says:

  martie 4th, 2016 at 12:36

  […] Bilanţul guvernării liberalo-pesediste (I) […]

 3. Justitia era hipercorupta in Guvernarea Tariceanu | A șaptea dimensiune says:

  martie 5th, 2016 at 14:07

  […] Bilanţul guvernării liberalo-pesediste (I) […]

 4. Cum a demolat condamnatul penal Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei, dreptatea in Romania | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2016 at 21:09

  […] Bilanţul guvernării liberalo-pesediste (I) […]

 5. Prin furt, guvernarea Tariceanu a distrus Combinatul de Utilaj Greu „Fortus” Iasi | A șaptea dimensiune says:

  iunie 12th, 2016 at 15:31

  […] Bilanţul guvernării liberalo-pesediste (I) […]

 6. Guvernarea Tariceanu: gasca de penali care s-a sters la fund cu legile tarii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 17th, 2016 at 20:36

  […] Bilanţul guvernării liberalo-pesediste (I) […]

Adauga un comentariu