Biserică + şcoală = societatea de rahat pe care o vedem azi

marți, decembrie 20, 2016 19:54
Posted in category Educatie

Ecaterina AndronescuȘcolile din România sunt populate majoritar de pupincuriștii lui Ceașcă și ai mafiei PSD-iste

Una dintre explicațiile jafului practicat în Românica dupa 1989 este și faptul că școlile din România au produs cetățenii corupți care au devastat această țară. Toți hoții din politică au trecut printr-o școală. Adică, teoretic, au primit o educație. Au învățat să nu fure, să nu dea si să nu primească șpagă (hăăă, hăăă, hăăă). Era o glumă, evident. În școlile din Românica nu se învață nimic din toate acestea. Școala nu formează cetățeni educați, ci mai degrabă haitele de infractori și asistați sociali ce vor vota hoți și mafioți la alegeri. Știu din propria experiență că majoritatea celor care, teoretic, ar trebui să formeze cetățenii României democratice, prospere și civilizate de mâine au limba în curul lui Ceaușescu, sunt inclusiv membri ai partidului mafioților fără frontiere numit PSD, au o moralitate îndoielnică atunci când vine vorba de corupție. Sectorul bugetar a fost pepiniera corupților din Românica. Aici s-au format hoardele care au devastat această țară.

Învățătoare care scriu cu greșeli gramaticale flagrante, pupincuriști ai dictaturii comuniste de la catedrele patriei, oameni ai mafioților din PSD, care știu la fel de bine limba română precum țiganul PSD-ist Vanghelie, dar lucrează într-o școală, asigură perpetuarea mafiei PSD-iste la putere, încă 1000 de ani în România

Procentul imens obținut de PSD nu apare așa, din senin. Mașina de vot PSD-istă înglobează tot soiul de târâtoare corupte din învățământ, care mai scot niște parai cu ocazia alegerilor și care și-ar vinde țara la tarabă cu prima ocazie. În loc să pună mâna pe-o carte pentru a nu da rateuri ca învățători sau profesori, așa-zisele lumini ale satului românesc reprezintă de fapt o gloată fără orizont, identificabilă până la absorbție cu asistații sociali pe care-i reprezintă prin intermediul PSD. Pentru a înțelege încremenirea în proiectul bolșevic a unei țări numită România trebuie înțeles că școala este populată de indivizi fără lecturi minimale de specialitate, foști ingineri și gură-cască din sectorul de stat ceaușist care nu puteau rămâne, vorba aia, fără “coledgii”, plus țoape agramate, care, în schimbul unor șpăgi și a unor diplome obținute la facultăți de căcat, precum Spiru-Haret, deformează generațiile viitoare, cele care vor fi la fel de corupte precum cele de ieri.

Biserica, slujită de paraziți ai societății, finanțați de stat, adică de noi toți, asigură continuitatea în prostie și înapoiere a României

Biserica nu a schimbat un milimetru din moralitatea acestei țări, după 1989. A păpat, însă, sute de milioane de euro, în biserici goale și golite de Dumnezeu, în vilele, afacerile, mașinile de lux etc. ale preoților și ierarhilor bisericii. Și ca și cum asta nu ar fi de ajuns au intrat și în școli propovăduit întunericul și bigotismul extremist. Cel puțin pe aici dacă spui că Terra se rotește în jurul Soarelui sau că oamenii vor ajunge pe Marte ești privit cu o ură crâncenă, aceasta fiind cea mai clară dovadă că întunericul religios domină mintea majoritătii celor care, nu-i așa, sunt contemporanii celei mai importante revoluții informaționale și tehnologice din istorie. Și mai mult, programa pentru ora de religie ortodoxă, întocmită de mafioții din conducerea BOR, cuprinde adevăruri nesemnificative din religia creștină (multe dintre ele introduse de preoți de-a lungul secolelor spre huzurul personal), pe când adevărurile fundamentale ale creștinismului sunt marginalizate. Mergeți într-o școală și întrebați, de exemplu, cum a apărut rugăciunea fundamentală a creștinilor “Tatăl nostru” și veți constata că nu știe nimeni, sau maxim 5% dacă știu. Asta e Biserica, o afacere prosperă și nimic mai mult. Cum se poate numi România țară creștină în proporție de 99% din moment ce românașii se ucid unii pe alții, se tâlhăresc unii pe alții, se sapă unii pe alții, se urăsc unii pe alții etc. Pe când cehii, de exmplu, atei în proporție de 65% (vedeți pe Wikipedia) au mult mai puține din păcatele românașilor. Sincer, îmi vine să vomit atunci când văd că mafiotul, hoțul, jegul, gunoiul, pușcăriașul George Becali apară religia ortodoxă între două îndemnuri pur “creștine” precum “Să-mi sugă p …la toți muncitorii de la Antena 1” și “Nu vrei să mi-o sugi deontologic?”.

Atunci când a murit mama, în 2011, preotul de pe aici, mare fan PSD-ist precum toată floarea ortodoxă iubitoare de arginți și trădătoare de Dumnezeu, afirmă la un moment dat: “Băsescu a distrus școala, biserica și armata, pilonii societății”. Săracu’ Băsescu, el a distrus tot în România, PSD-iștii fiind niște serafimi și heruvimi inocenți. Dar morala celor spuse de respectivul preot este alta: temelia jafului PSD-ist o reprezintă, într-adevăr, biserica și școala. O altă școală și o alta biserică ar fi condus la o altă Românie. Avem țara de căcat de azi, plină de hoți și mafioți, care au furat și distrus tot, deoarece avem o biserică da rahat, care se ocupă de afaceri, nu de modelarea întru Hristos a credincioșilor, și avem școala de rahat, populată de indivizi cu educație democratică precară, nostalgici ai comunismului criminal, unii dintre ei de-o incultură înfiorătoare, care nu pot produce cetățenii educați ai României de mâine.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Biserică + şcoală = societatea de rahat pe care o vedem azi”

  1. Biserica + scoala = societatea de rahat pe care o vedem azi - Nationalisti.ro says:

    decembrie 25th, 2016 at 13:08

    […] Atunci când a murit mama, în 2011, preotul de pe aici, mare fan PSD-ist precum toată floarea ortodoxă iubitoare de arginți și trădătoare de Dumnezeu, afirmă la un moment dat: “Băsescu a distrus școala, biserica și armata, pilonii societății”. Săracu’ Băsescu, el a distrus tot în România, PSD-iștii fiind niște serafimi și heruvimi inocenți. Dar morala celor spuse de respectivul preot este alta: temelia jafului PSD-ist o reprezintă, într-adevăr, biserica și școala. O altă școală și o alta biserică ar fi condus la o altă Românie. Avem țara de căcat de azi, plină de hoți și mafioți, care au furat și distrus tot, deoarece avem o biserică da rahat, care se ocupă de afaceri, nu de modelarea întru Hristos a credincioșilor, și avem școala de rahat, populată de indivizi cu educație democratică precară, nostalgici ai comunismului criminal, unii dintre ei de-o incultură înfiorătoare, care nu pot produce cetățenii educați ai României de mâine. Sursa: asapteadimensiune.ro […]

  2. Biserica ortodoxă, sora mafiei PSD-iste si filiala Moscovei in Romania | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 8th, 2019 at 19:18

    […] Biserica + scoala = societatea de rahat pe care o vedem azi […]

Adauga un comentariu