Caracatiţa PSD-istă care a ucis România (episodul 1002)

vineri, decembrie 20, 2019 14:21

Jefuitorii RomanieiO altă întâmplare horror din perioada în care mafia PSD-istă fura tot în România, punând bazele Statului Mafiot Român, cel care ajungea destul de repede să oblige 10 milioane de români să emigreze şi să ucidă, prin intermediul clanurilor interlope, tinerii României, cum a fost cazul adolescentelor din Caracal.

Destinul ascuns al deputatului Roşca

Pentru Radu Roşca, a fi cetăţean înseamnă a-ţi da liber la toate poftele şi a te îmbia la necuprinse silnicii. Aşa cum şi-a dat el.

Bunăoară, să iei mai multe comenzi de la Regia “Apele Române”, printr-o societate din Oradea. Aşa cum a făcut el. Să sapi apoi un găoz în zona Cavnic, lung de o jumătate de kilometru şi scump de 50 de milioane de lei (vechi – n.m.). Aşa cum l-a săpat el.

Să pretinzi mai târziu două miliarde de lei (vechi – n.m.), pentru contravaloarea găozului, şi să le şi capeţi numiadecât. Aşa cum le-a căpatat el.

Să supraevaluezi toate lucrările la preţuri de până la douăzeci de ori mai mari decât cele practicate pe piaţa bunului simţ. Aşa cum le-a supraevaluat el.

Să îţi justifici pretenţiile aberante prin a modifica proiectul ori de câte ori este necesar şi să pretinzi că ai făcut “lucrări ascunse”. Aşa cum a pretins el.

Să îţi adjudeci o comandă în valoare de 450 de milioane de lei (vechi – n.m.), la Şcoala nr. 6 din Baia-Mare, s-o faci numai pe sfert, dar să înşfaci banii pe de-a-ntregul. Aşa cum i-a înşfăcat el.

Să te angajezi prin contract că vei asfalta toată curtea şcolii, dar să nu torni decât o suprafaţă de 150 de metri pătraţi. Aşa cum i-a turnat el.

Să îl sapi cu neruşinare pe doctorul Blăjan, pentru a-i lua locul de deputat PSD. Aşa cum l-a săpat el.

Să îl ţii în şah cu nesimţire pe acelaşi Blăjan, pentru a-i lua acum (era 2004 – n.m.) locul pe listele electorale. Aşa cum l-a ţinut în şah el.

Să ţii o cuvântare cu obrăzul brăzdat de lacrimi de crocodil pe treptele Prefecturii, în faţa ortacilor dezlănţuiţi, şi să te dai interesat de problemele mineritului şi ale metalurgiei din judeţ, dar să dispari ca măgarul în ceaţă, sub pretextul că trebuie să studiezi Constituţia. Aşa cum a dispărut el.

Să îi promiţi lui George Paşca, liderul sindicatelor miniere Nordmin, câte-n lună şi-n stele, doar pentru a dezamorsa un conflict de muncă, şi apoi să uiţi tot ce ai promis, care o traseistă care fuge cu portofelul clientului nesatisfăcut. Aşa cum a uitat el.

Să îi ameninţi pe ziarişti cu “vă dau în judecată de potlogari” şi cu “vă învăţ eu minte de nesimţiţi”, pentru că scriu despre potlogăriile şi nesimţirea acestui individ uns cu untură de şarpe de dudău şi grăsime de şopârlă îmbătrânită în rele. Aşa cum i-a ameninţat el.

Dar o să vină acum un alt ziarist fără mamă şi tată şi o să-i aducă aminte lui Roşca de toate silniciile lui strigătoare la cer. Aşa cum am venit eu.

Şi o să-i scoată ochii cu lucrările lui ascunse. Aşa cum i-am scos eu.

Şi o să-l someze că cea mai ascunsă lucrare de pe pământ este puşcăria. Aşa cum l-am somat eu. (“Academia Caţavencu”, nr. 635/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu