Cei mai bogaţi oameni ai Terrei în 2012

luni, martie 12, 2012 20:50
Posted in category Mass-media

Bill GatesIată, mai jos, o parte a topului celor mai bogaţi oameni ai planetei.

 1. Carlos Slim Helu este cel mai bogat om al Terrei, mexicanul având o avere estimată la 69 miliarde dolari. La cei 72 de ani, domnul Slim ne arată cum poţi avea o bătrâneţe liniştită, fără a fi nevoit să te duci la mitinguri pentru a cere creşterea pensiei cu 30 de lei.
 2. Bill Gates, fondatorul Microsoft, are o avere estimată la 61 miliarde dolari. Americanul în vârstă de 56 de ani este exemplul clasic al îndeplinirii visului american, acela de a fi bogat, într-o ţară bogată.
 3. Warren Buffett are o avere estimată la 44 miliarde doalari. Moştenitorii americanului de 81 de ani sunt liniştiţi în privinţa banilor, doar trăiesc într-o ţară ‘ca afară’.
 4. Bernard Arnault are 63 de ani şi o avere de 41 miliarde dolari. Francezul poate depune măturie că brand-urile Louis Vuitton şi Christian Dior sunt mai mult decât profitabile.
 5. Amancio Ortega este un spaniol de 75 de ani, cu o avere de 37,5 miliarde dolari. La aceşti bani, bătrâneţea nu mai este aşa o mare problemă.
 6. Larry Ellison este al treilea american în primii şase miliardari ai lumii. 67 de ani, 36 miliarde dolari şi o firma de prestigiu, Oracle, al cărei preşedinte este, fac din Larry Ellison un om realizat, nu asistat.
 7. Eike Batista este un brazilian de 55 de ani, cu o avere de 30 miliarde dolari. Domnul Batista dovedeşte că se poate trăi bine din petrol şi minerit.
 8. Stefan Persson este al treilea european în top, suedezul având 64 de ani şi o avere de 26 miliarde dolari, fiind preşedintele H&M, brand ce are filiale şi în România.
 9. Li Ka-shing este primul asiatic din top. 85 de ani, Hong Kong, 25,5 miliarde dolari.
 10. Karl Albrecht are 92 de ani, este german şi are o avere de 25,4 miliarde dolari.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cei mai bogaţi oameni ai Terrei în 2012”

 1. ONG-urile, lipitori ce consumă inutil banii publici | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 2nd, 2016 at 18:29

  […] Cei mai bogaţi oameni ai Terrei în 2012 […]

 2. Penalii de la România TV | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 22nd, 2016 at 14:42

  […] Cei mai bogaţi oameni ai Terrei în 2012 […]

Adauga un comentariu