PSD-ul, prea puțin comunist pentru agenții ruși

marți, august 26, 2014 15:43

PSDAgenții ruși pleacă din PSD, mafioții rămân

Este vorba de deputatul Bogdan Diaconu, cel care a părăsit recent PSD-ul, cu o declarație de o demagogie exemplară. Nimic despre tunurile PSD-iste, despre mineriade, lovituri de stat etc. în declarația lui Diaconu. Doar barbologie, adica bla, blaaa, blaaaa. Iată un extras din mesajul postat pe pagina sa de Facebook (agenții ruși folosesc la greu invențiile imperialiștilor americani, cum ar fi Facebook-ul). “Clasa politică din ultimii 25 de ani a distrus România în toate felurile posibile, economic, moral, demografic, și ne-a adus în situația în care nu mai suntem un stat suveran, iar în curând, dacă nu ne vom împotrivi puternic, nu vom mai fi nici stat național unitar și indivizibil.” Se subînțelege că în timpul dictaturii comuniste România era extrem de independentă, chiar dacă plătea tribut Moscovei (care l-a și îndepărtat pe Ceașcă în 1989).

Agentul rus Bogdan Diaconu are aceeași retorică precum KGB-istul criminal Vladimir Putin

Adevărata față a agentului rus Bogdan Diaconu, invitat și la B1 TV (?) într-o seară, o vedem în ceea ce scrie acest jeg bolșevic într-un text apărut pe site-ul “Vocea Rusiei”. Iată un fragment. “Bogdan Diaconu argumentează beneficiile unui parteneriat strategic România-China: „Așa încât da, avem nevoie de un parteneriat strategic cu China, avem nevoie de țările din Asia, avem nevoie de o relație pragmatică și constructivă cu Rusia.” Asta era problema, reîntoarcerea Românei în colhozul rusesc. Diaconu, și niște deportări în Siberia?

Bogdan Diaconu, agent de influență al Rusiei

Asemenea multor alți mari iubitori de patrie și neam, Bogdan Diaconu a intrat în politică în Partidul Social-Democrat al lui Ion Iliescu și Adrian Năstase. Consilier local al Sectorului 6 București în perioada 2004-2008, absolvent strălucit al celebrei Universități Spiru Haret, el s-a alăturat în 2010 Partidului Conservator condus de securistul Dan Voiculescu. Acolo s-a evidențiat ca unul dintre cei mai antimaghiari parlamentari ai stăpânului Antenelor, pentru zelul său fiind răsplătit cu funcțiile de vicepreședinte la nivel național și președinte al PC Sector 2.

Promovat intens de Antena 3 pentru intervențiile sale colorate din congresele de partid și emisiunile trustului Intact, Diaconu a părăsit totuși barca lui Voiculescu, prea mică pentru ambițiile sale „patriotice”, pentru a se urca încă o dată în corabia pesedistă.

Caracterizat de șeful PSD, Victor Ponta, ca „un băiat bun” care luptă pentru binele partidului, Bogdan Diaconu s-a apropiat de unul din serviciile de propagandă ale Moscovei, Vocea Rusiei. Ulterior, vajnicul patriot a lansat și o carte, România Unită, în care a prezentat soluțiile sale pentru salvarea României. Toate eforturile sale pretins „naționaliste” i-au adus recunoștința Partidului, fiind făcut parlamentar la sfârșitul anului 2012. Și-a luat în serios și noua misiune de Voce a Rusiei și s-a alăturat corului prorus și prochinez care cerea insistent ca România să își schimbe atitudinea față de marile puteri ale Răsăritului. Un bun pesedist, Diaconu a pledat simultan pentru „normalizarea relațiilor” cu regimul Vladimir Putin și dezvoltarea relațiilor economice cu chinezii. În interesul național al României, desigur.

De-a lungul activității sale „patriotice”, deputatul PSD a reușit performanța de a se lupta numai cu „extremismul maghiar”. Comparând ieșirile sale isterice împotriva Ungariei cu criticile făcute regimului antiromânesc prorus de la Tiraspol, reiese cât se poate de clar că politicianul român a avut mereu grijă să nu fie ostil Rusiei. Înlocuind adevăratul pericol rusesc cu sperietoarea de ciori a Securității lui Nicolae Ceaușescu, Ungaria, Diaconu a acționat ca un urmaș direct al regimului comunist care s-a aflat la putere în România. Nu este deloc deranjat că interesele României sunt afectate când șeful Guvernului României se afișează cu mândrie cu premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, și curtează intens bunăvoința Moscovei. Când premierul Ponta s-a dus la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, în plină criză a școlilor românești din Transnistria, „cel mai naționalist parlamentar român” – după cum îi plăce să se recomande – s-a prefăcut că întâmplarea nici nu a avut loc. Atât de vocal cu „trădătorii de țară” din PDL și de la Cotroceni care vând țara ungurilor, Bogdan Diaconu s-a mărginit la a-i lăuda pe pe profesorii și directorii instituțiilor românești de învățământ din Transnistria, uitând că face parte dintr-un partid al cărui șef se pleacă în fața Kremlinului.

Parlamentarul nu s-a ferit să folosească criza ucraineană în favoarea intereselor rusești. În vreme ce Rusia lui Vladimir Putin se străduia să convingă lumea că noul guvern de la Kiev este o bandă de naziști, Bogdan Diaconu agita apele în România. Potrivit liderului PSD, marele pericol la adresa românilor din Ucraina nu o reprezintă bandele Moscovei implicate în imperialism rusesc, ci însuși statul ucrainean care ar urmări, vezi Doamne, transformarea minorității românești în scut uman. De parcă în Transnistria sunt la putere ucrainenii și nu bunii ruși!

„Ucraina face un joc periculos încercând să diminueze numărul românilor din regiunea Cernăuți prin transformarea lor în carne de tun în zona de conflict din estul țării. În timp ce tinerii ucraineni sunt retrași din zona fierbinte și li se acordă statut de refugiați, tinerii români au primit ordin de recrutare în masă. (…) România nu va sta cu mâinile în sân în timp ce se pregătește exterminarea etnicilor români sub pretextul războiului și de aceea relația cu Ucraina trebuie să sufere o modificare radicală.”

Din punctul de vedere al marelui patriot, interesul românilor din Ucraina este acela ca Ucraina să fie supusă direct Țarului de la Kremlin și nicidecum să se îndrepte spre Occident, clubul din care, de bine și de rău, România face parte. Ba mai mult, parlamentarul român s-a pronunțat în favoarea unei politici agresive față de o Ucraina lovită de Rusia.

Moscova a rupt Basarabia și Bucovina din trupul României și s-a aflat în spatele marilor persecuții antiromânești ale secolului trecut. Nici o înțelegere semnată de România cu Rusia nu a fost respectată până la capăt de Moscova. O Ucraina pro-occidentală ar fi obligată să accepte regulile Vestului pentru apărarea minorităților naționale, dar pentru Bogdan Diaconu, apropiat al postului Vocea Rusiei, toate acestea nu contează. Interesele românilor trebuie să se plece în fața celor rusești, numai să piară ungurii și să dispară Ungaria. Pentru că, nu-i așa?, asta își dorește orice mare naționalist român cu voie de la Moscova.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “PSD-ul, prea puțin comunist pentru agenții ruși”

 1. Hussein Obama, prietenul invadatorilor și teroristilor | A șaptea dimensiune says:

  august 23rd, 2016 at 18:13

  […] PSD-ul, prea puțin comunist pentru agenții ruși […]

 2. Fratii Roncea, golanii de ieri, membri fondatori ai Partidului Romania Unita | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 1st, 2016 at 16:41

  […] PSD-ul, prea puțin comunist pentru agenții ruși […]

 3. Cele 12 legi ale karmei PSD-iste | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 11th, 2016 at 16:35

  […] PSD-ul, prea puțin comunist pentru agenții ruși […]

Adauga un comentariu