Cum a umplut criminalul Ilici Iliescu Parlamentul României de minoritari

sâmbătă, august 13, 2016 13:36
Posted in category Iliescu KGB

Elena Ceausescu si Ion Iliescu18 parlamentari ai unor minorități fantomă papă banul public și huzuresc pe banii românilor

Una din aberațiile criminalului care a ucis copii nevinovați în decembrie 1989, a adus minerii ce au măcelărit tineri inocenți în iunie 1990 și a distrus, prin gașca sa de mafioți, această țară, Ion Iliescu pe numele său – fiu de activist bolșevic venit pe tancurile sovietice să aducă ciuma roșie și fiu de țigancă bulgăroaică -, a fost intrarea minoritarilor în Parlamentul României din oficiu, fără a fi votați. Îmi amintesc suficient de bine acea perioadă și știu că au fost voci atunci care s-au opus acestei măsuri aberante, dar criminalul Ion Iliescu a mers înainte, în “buna” tradiție bolșevică, urcând pe cadavre, spre locul său în cărțile de istorie, la rubrica ucigași de copii și tineri frumoși și nevinovați.

Conform rezultatelor recensământului din 2011: numărul albanezilor din România este așa de mic (sub o mie, probabil) încât Institutul National de Statistică i-a incadrat la “și altele” (alte minoritati). Cu toate acestea, au un parlamentar care va primi o pensie specială uriașă pentru cele 5 mandate. Evident, pensia va fi plătită din banii celor ce muncesc, doar n-o să construim drumuri în România, dă-i în mă-sa de fraieri, n-au decât să moară în accidente de circulație.

Oana Manolescu este, de aproape 20 de ani, deputat din partea Asociaţiei Liga Albanezilor din România. Sunt încadraţi de INS în marja de eroare, dar totuşi au o ligă şi un parlamentar. Nimeni nu s-a întrebat până acum ce caută Oana Manolescu în Parlament, pe cine reprezintă de fapt şi pentru ce va încasa o pensie enormă şi specială pentru cele 5 mandate.

În aceeași situație ca și albanezii sunt rutenii din România: extrem de puțini dar au un parlamentar, același de 16 ani, adică 4 mandate și o pensie specială pe măsură, tot din banii românilor.

Gheorghe Firczak este un alt parlamentar misterios. Uniunea Culturală a Rutenilor din România este formaţiunea care l-a trimis în Parlament în anul 2000 şi, de 15 ani, l-a uitat acolo. Mai puţin de 1.000 de persoane din România s-au declarat ruteni la recensământ şi, totuşi, aceste persoane au reprezentare la nivel parlamentar.

Nu există încă o explicaţie logică pentru care chinezii sau ceangăii, care sunt mai mulţi decât macedonenii, rutenii, albanezii sau armenii, nu au niciun fel de reprezentare în Parlament în condiţiile date mai sus.

Cam așa a distrus țiganul Ilici “KGB” Iliescu România, iar moartea lui, pe care o doresc unii pe facebook, nu rezolvă nimic. Trebuie eliminate consecințele actelor criminale ale acestui bolșevic, trădător de neam și țară.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cum a umplut criminalul Ilici Iliescu Parlamentul României de minoritari”

 1. Cum au fost asasinati martorii Evenimentelor din 1989 de catre regimul KGB-istului Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 5th, 2016 at 18:20

  […] Cum a umplut criminalul Ilici Iliescu Parlamentul Romaniei de minoritari […]

 2. Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 22nd, 2016 at 19:23

  […] Cum a umplut criminalul Ilici Iliescu Parlamentul Romaniei de minoritari […]

 3. Ion Iliescu, cine-a tras in noi dupa 22? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 24th, 2016 at 10:44

  […] Cum a umplut criminalul Ilici Iliescu Parlamentul Romaniei de minoritari […]

 4. Iunie 1990: justitia KGB-istului Iliescu a bagat in puscarie, pentru 23 de ani, un om nevinovat | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2016 at 14:56

  […] Cum a umplut criminalul Ilici Iliescu Parlamentul Romaniei de minoritari […]

Adauga un comentariu