Desi radarele politiei salveaza vieti, idiotii le contesta

duminică, mai 15, 2016 14:07
Posted in category Justitie

RadarRomânia, țara celor care se declară creștini, dar plang după un dictator ateu, țara celor care se plâng de condițiile din spitale, dar rănesc sau sunt răniți, la volan, pe drumurile publice în orice zi și aproape la orice oră

Cred cu tărie că prezența poliției rutiere pe drumurile publice este aducătoare de siguranță. Ești sigur că nu se vor găsi patrupede la volan care vor încălca regulile de circulație. Ești sigur că șmecherașii cu puține clase, dar mult tupeu de borfaș, nu vor considera drumul public drept proprietatea lor privată. Ești sigur că trecerea de pietoni este locul în care poți traversa fără probleme, fără riscul de a fi spulberat de vreo maimuță inconștiintă, care nu realizează că 5 minute în plus sau în minus la volan nu contează prea tare.

Radarele poliției trebuie dublate, iar celor prinși la volan cu alcool prea mult în sânge să li se interzică, pe viață, să posede permis de conducere, plus ani de pușcărie cât mai mulți

Din păcate pentru inocenții din această țară, vocile unor idioți se aud mai tare decât vocea normalității, a siguranței și a protejării vieții oamenilor din această țară. Radarele poliției salvează vieti, jeguri care le criticați. Idiotii lu’ Pește, respectați regulile de circulație, nu-i atacați pe cei care veghează la respectarea acestor legi. Dacă în localitate se circulă cu maxim 50 km/h, respectați această prevedere simplă și clară, croită pentru protecția voastră și a celor contemporani cu voi.

Parlahoțul agramat Cătălin Marian Rădulescu vrea desfiintarea radarelor. Din ce partid credeți că este acest imbecil? Din PSD, normal, partidul mafioților din România. Mai mult, acest jeg PSD-ist este anchetat de DNA. Cu alte cuvinte, aici am ajuns: infractorii din Românica își doresc să ne omoare cu zile pe drumurile publice. Mi-a placut răspunsul polițistului-scriitor (sau scriitorului-polițist), unicul Marian Godina, cel care a postat următorul mesaj pe facebook pentru parlahoțul PSD-ist:

„Domnule deputat, sunt convins ca o asemenea postare va va aduce multi sustinatori. Dar ce ati spune daca ati initia o lege care sa faca imposibila ocuparea unei functii de deputat de catre o persoana care scrie ‘paste’ cu ‘p’ mic, ‘nostrii’ cu doi ‘i’ si ‘nici-un’ cu cratima? Nu de alta, dar mie, militian pandar, care imi iau salariul degeaba si nu am ‘nici-un’ rol, mi se pare rusinos ca, in Romania, persoane care nu stiu sa scrie corect sa poata initia legi. E ‘decat’ o sugestie.”

Rezultatul absenței radarelor de pe drumurile publice

Doar unul din ele. Un teribilist de 25 de ani a ucis o frumoasa jurnalistă a Pro TV-ului. RCA-ul e scump pentru cei tineri? Trebuie triplat prețul. „Accident teribil loc joi seara, pe DN1, pe podul din zona Băneasa din București. Un tânăr de 25 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat pe sensul opus de mers. A lovit frontal un autoturism care circula regulamentar la volanul căruia se afla Oana Gabriela Dicu, jurnalista de la Pro TV care a murit. „Țara în care seria Fast and Furious e considerată o capodoperă. Cea în care o vedetă de televiziune omoară trei oameni și se crede îndreptățită să fie în continuare pe ecran. Când pleci la drum te bazezi pe noroc, poate azi nu dă peste tine un idiot cu carnet luat pe bani. Din păcate Oana n-a avut noroc. Ar fi trebuit să o cunoașteți ca să-mi înțelegeți supărarea. Da, accidente se întâmplă în fiecare zi. Poate că azi avem noroc. Mâine mai vedem. Fiindcă așa ne-am învățat: ne revoltăm când se întâmplă, dar nu schimbăm nimic”, a scris Bogdan Nicolescu pe Facebook. (Sursa)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Desi radarele politiei salveaza vieti, idiotii le contesta”

  1. Ciobanul mioritic plange de mila infractorilor, dar vrea sa traiasca bine | A șaptea dimensiune says:

    mai 18th, 2016 at 20:10

    […] Desi radarele politiei salveaza vieti, idiotii le contesta […]

  2. Mai ales la volan, românul dovedeşte că este cel mai needucat cetăţean al Europei | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 30th, 2019 at 10:07

    […] Desi radarele politiei salveaza vieti, idiotii le contesta […]

Adauga un comentariu