Coasa lux – rubrică permisă doar cu acordul rudelor decedate (II)

sâmbătă, ianuarie 18, 2020 19:10
Posted in category Mass-media

IslamulUn soldat afgan a fost omorât. Ei, şi ce? – veţi spune. Vedeţi cât de familiari ni se pare nouă, oamenilor, că suntem cu moartea? Ca şi cu femeile? Pentru că sărmanului i-a smuls Allah sufletul după ce o prostituată i-a smuls violent organele genitale fiindcă acesta refuzase să o plătească.

Eu, ca bărbat, mirosisem mai de mult că prostituatele au devenit mai reci şi nu mă mai iubesc ca-n prima zi; degeaba am sperat; cred că-s şi astea nişte curve ca toate femeile.

E îmbucurător să auzi că o prostituată e moartă după sculă sau că-ţi suge şi viaţa din tine. Dar nici chiar aşa.

Sper totuşi c-a mai rămas o urmă de bun-simţ şi la afganele astea şi fata n-o fi mers cu indecenţa până la a-şi da jos voalul de pe faţă.

Şi dacă şi el avea barbă regulamentară de taliban – adică atât cât să-ţi iasă de-o plapumă dac-o tunzi – nu cred că-i chiar aşa imoral ce s-a întâmplat.

Nu mă pot împiedica totuşi să mă gândesc: cât de frumos ar fi un sex oral, ca să nu-i zic altfel, cu voalul pe faţă? (“Academia Caţavencu”, nr. 639/2004)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu