Crucificarea limbii romane (I)

miercuri, iunie 3, 2015 17:55
Posted in category Educatie, Locale

Limba romanaReiau, în mai multe episoade, câteva din constatările legate de limba română, observate de-a lungul anilor și la fel de observabile și azi. Limba română este măcelărită zilnic, în principal la tembelizor, acolo unde țigani analfabeți, dar PSD-iști, precum Vanghelie ne-au ucis și ceea ne mai leagă de această țară: limba română. În timp ce au distrus total România, PSD-iștii au promovat ciobani și țigani analfabeți în structurile înalte ale statului român. Dacă îl asculți câteva minute pe Geoană, de exemplu, fost președinte PSD, te întrebi dacă acest Prostănac a studiat cu adevărat limba română prin școală. Ca să nu mai vorbim de bețivanul de Văcăroiu, omul de paie al lui Ilici_KGB_Iliescu, un alt agramat al Mafiei PSD-iste. Și nu puteam începe altfel decât cu exemple din județul cel mai PSD-ist al României, Botoșani. Aici limba română este vorbită la nivel de stână, iar parlamentarii ce au reprezentat acest județ au fost, și sunt, în marea lor majoritate niște brute agramate. De exemplu, la un miting recent anti_Ponta au fost prezenți, în Botoșani, exact 6 (sase) persoane (i-am numărat) după cum se poate vedea în filmulețul de mai jos. Adică toată lumea este mulțumită, ce contează că ai șosele mai rele ca un după un bombardament sau că prețul la combustibil este imens. Retardații de pe aici nu au nicio o normă morală clară, după cum nu au reținut reguli elementare de vorbire și scriere a limbii române. Cine votează PSD-ul? Indivizi cu 4 clase, 5 clase, maxim 8 clase, și acelea trecute fără un minim efort intelectual, abrutizați de munca fizică, spălați pe creier de Latrina 3 și Ro_Hotia_TV, trăind din ură și răutate, fără credință, fără morală, fără lege. Aștia sunt cei care au condamnat România la înapoiere și jaf, aducând această țară la ani-lumină de Polonia sau Cehia, tot foste țări comuniste.

Cum este limba română ucisă fără milă în județul Botoșani

Nu știu dacă merită atenție, fiind un fenomen ceva mai general, dar am remarcat la ‚boborul’ din județul Botoșani o plăcere sadică de a ucide limba română. Promovați de pomană prin școli, abrutizați de un mediu dominat de spiritul lui ‚uoi’, cei care comentează pe net, în publicațiile locale de pe aici, sunt departe de a folosi o limbă română acceptabilă. Iată încă un exemplu. Se comite o crimă într-un sat de pe aici (vedeți link-ul anterior). Iată ce comentarii produc unii retardați ce au votat sau vor vota, deși sunt incapabili să învețe câteva reguli elementare de exprimare corectă în limba română (vedeți și imaginea de mai jos).
Oana: a facut bine asa merita totii betivi (corect ‚toti betivii’);
Cristi: Pentru ca un om bea nu poate sai ia viata altu (corect ,sa-i’, altu’);
Lacramioara: … dar spre nefericire sa sfarsit cu moarte (corect ‚s-a’).
3 din cele 5 comentarii sunt praf. Adică 60%, exact procentul USLamiștilor la alegerile, unde s-au prezentat ceva peste 40% din cei cu drept de vot. Și acum imaginați-vă cum arată cei de pe aici care nici măcar nu au văzut o pagină web. Asta-i România ce privește la Antena 3.
Crucificarea limbii romane

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Crucificarea limbii romane (I)”

 1. Crucificarea limbii romane (III) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 14:52

  […] Crucificarea limbii romane (I) […]

 2. Crucificarea limbii romane (II) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 15:34

  […] Crucificarea limbii romane (I) […]

 3. Crucificarea limbii romane (IV) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 23rd, 2015 at 15:32

  […] Crucificarea limbii romane (I) […]

 4. Crucificarea limbii romane (VI) | A șaptea dimensiune says:

  mai 25th, 2019 at 7:17

  […] Crucificarea limbii romane (I) […]

Adauga un comentariu