Crucificarea limbii romane (VI)

sâmbătă, martie 11, 2017 17:38
Posted in category Educatie

Limba romanaCetin Ametcea și limba română

https://www.arhiblog.ro/ este un fel de Antena 3 cu față bovina. Pe locul 2 în clasamentul blogurilor din România (era in urma cu ceva ani), respectivul site are o plăcere sadică să desființeze limba română, educația și moralitatea. După cum se vede și în captura de mai jos, ‘ciocolată’ are pluralul ciocolăți, pe când corect este ciocolate. Din păcate, acesta este un aspect minor al problemei. Tătarul Cetin Ametcea duce o adevărată campanie plină de minciuni împotriva Președintelui României (Traian Basescu, in acea vreme). În schimb useliștii sunt linși de limba moale a numitului Cetin Ametcea. Deși toată planeta știe că Ponta a plagiat, Cetin Ametcea are postarea, de spălat creiere de ciobani si țigani, Victor Ponta nu a plagiat. Hai sictir!

Cetin Ametcea și limba română

Pentru ‘doamnele’ şi ‘domnii’ din USL, Monica Macovei trebuie împuşcată. La treabă, tovarăşi! (I)

Firmei americane Yahoo! i-a fost milă de ‘ţiganii Europei’ şi a deschis o ‘filială locală’, Yahoo! România pe numele său. Doar că pe rusofonii angajaţi la Bucureşti îi cam doare-n cot de democraţie şi alte ‘mofturi’ occidentale. Aşa se face că, înainte şi în timpul Referendumului din 29 iulie 2012, pe site-ul Yahoo! România se derulau non-stop mesaje prin care populaţia era invitată să legitimize lovitura de stat. Vorba aia, chiar dacă mănânci cozonac de la americani, tot de la ruşi vine orgasmul. O deportare în Siberia îţi asigură un orgasm veşnic. Tot pe site-ul plin de tâmpenii şi informaţii false, Yahoo! România adică, am găsit materialul, preluat de pe HotNews, Monica Macovei: Se pregăteşte o fraudă foarte mare. Hai să vedem reacţiile USL-iştilor ‘educaţi’ ce se pregătesc de ‘dictatura poporului’ (vedeţi şi captura de mai jos).
Dute ca te cauta ambasadorul american ca ti-ai uitat demnitatea in pat aseara cand ai dat un BJ (Mc_dragos) (Bai ‘Mc_dragos’, se scrie corect ‘du-te’. Si, pe de alta parte, dupa tine, toate femeile sunt curve, asa-i?)
cine te crezi tu , ca sa spui oamenilor ce sa faca si ce nu ??? (Bombonel?) (Bombonel, nu-i asa ca numai ‘genialul’ Ponta are voie sa se exprime in Romania?)

Pentru ‘doamnele’ şi ‘domnii’ din USL, Monica Macovei trebuie împuşcată. La treabă, tovarăşi! (II)

Să trecem la alți cetățeni ‘educați’, trecuți prin școli românești și care fac cinste părinților, școlii unde au învățat etc. Faptul că sunt useliști nu reprezintă o scuză decât în măsura în care USL-ul este o adunătură de indivizi ieșiți din Evul Mediu (ceea ce este partial adevărat).
Gabi: duteeeeeeeeeeeeeee vacoooooooooooooooo! (‘Gabi’, sigur ai avut 10 la purtare in scoala de ne dai gata cu limbajul tau ‘elevat’)
Florentina Nicoara: de ce zbieri si ne ameninti cu Europa?iti este frica?cred si eu. (Florentina, nu stiu cand ai avut ultimul orgasm, dar sigur in dictatura de care ne este frica o sa ai parte de orgasmul suprem: vor gandi altii pentru tine (oricum tu muncesti, nu gandesti, asa-i?)
Jan: Aveasta doamna este platita de noi ca si EUROPARLAMENTAR , are datoria sa sustina democratia si interesele ROMANIEI dar ne minte pe toti si indeamna la incalcarea regulilor democratice! Rusine! (‘Jan’, asa-i, USL-ul rade tot, iar Macovei indeamna populatia la nesupunere. Sa fie impuscata ‘dusmanca poporului’)
Maria: D-na Monica Macovei,este jurista. Si juristul e ARTIST in a manevra omul .Manevra omului ,face parte din meseria juristilui .NU-I Dti atentie mergeti la vot. (Maria, gospodina, nu se pune virgula intre subiect si predicat, asa incat atentie cum manevrezi limba romana)
WebBuild: Parca e o iapa in calduri cu coama aia ce-i atarna de neoron (‘WebBuild’, asa-i, nu-i lasa pe patrihotii din USL sa se joace de-a dictatura; in lagar cu ea.)

USL = PCR

Pontacii şi cr(et)inii din USL nu cunosc nici măcar limba română

Agramatii USL
Agramatii USL
(Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Crucificarea limbii romane (VI)”

 1. Crucificarea limbii romane (IX) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 4th, 2019 at 21:38

  […] Crucificarea limbii romane (VI) […]

 2. Crucificarea limbii romane (VII) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2019 at 17:03

  […] Crucificarea limbii romane (VI) […]

 3. Crucificarea limbii romane (VIII) | A șaptea dimensiune says:

  martie 16th, 2019 at 12:57

  […] Crucificarea limbii romane (VI) […]

 4. Crucificarea limbii romane (X) | A șaptea dimensiune says:

  mai 24th, 2019 at 15:34

  […] Crucificarea limbii romane (VI) […]

 5. Crucificarea limbii romane (XI) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2019 at 18:24

  […] Crucificarea limbii romane (VI) […]

Adauga un comentariu