Cum îi denigrează pe toți românii țiganul Mihai Giurgea

duminică, noiembrie 10, 2013 13:29
Posted in category Mass-media

Mihai GiurgeaAtunci când am descoperit site-ul capitalismpepaine.ro am apreciat unele atitudini, ce păreau a fi cel puțin originale, și am devenit unul din cei deloc puțini care citesc zilnic materialele postate pe respectivul site. În timp, însă, lucrurile s-au decantat și, azi, pot spune fără teama de a greși că ideile vehiculate pe acest site ori sunt o mare păcăleală ori nu au nicio legătură cu realitatea. În cele de mai jos, voi enumera câteva aspecte care probează afirmația anterioară. Dar cel mai grav dintre toate mi se pare ușurința cu care țiganul Mihai Giurgea denigrează poporul român în totalitatea sa. Nu am o părere foarte bună despre toți românii, dar a afirma că toți sunt niște proști și niște infractori, pentru a ridica în slăvi infracționalitatea tigănească, atribuită greșit românilor, mi se pare strigător la cer. Cum poate acest Giurgea să confunde micile slăbiciuni ale unor români cu barbaria țiganilor, cei care sunt lipsiți de orice urmă de civilizație, credință, educație, cultură etc. A spune că țiganii ce au îngrozit Occidentul sunt români, mai mult că orice român ar face la fel, este o crimă împotriva acestui popor, format și din oameni care-i și citesc aberațiile acestui Giurgea. Faptul că atacă USL-ul și comunismul nu-l face credibil de nicio culoare. Dar s-o luăm metodic.

 • Ce înseamnă Constituția României pentru Mihai Giurgea?

  Și dacă tot s-a facut atât tam-tam pe tema respectării Constituției României în ultimii ani, haideți să vedem câteva articole din legea fundamentală a țării, studiată și în școlile din România, la obiectul de studiu Cultură civică. Astfel, în Capitolul II, Drepturile și libertățile fundamentale, Dreptul la viață și la integritate fizică și psihică, în art. 22, alin. (3) se spune: “Pedeapsa cu moartea este interzisă”. Asta nu-l împiedică pe Mihai Giurgea să afirme foarte des pe acel site că vor fi împușcate câteva mii de persoane. Și cine-i judecă, domnu’ Mihai?

 • Aceeași Constituție, în Capitolul II, Drepturile și libertățile fundamentale, Libertatea de exprimare, în art. 30, alin. (7) se spune: “Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.” Ce face domnul Giurgea? Organizează tabere paramilitare, care sunt mai mult decât un îndemn la agresiune. Oare chiar nimeni în această țară nu sesizează pericolul ca într-o zi să fii împușcat pe stradă, dacă domnului Giurgea i se pare că ai o față de român prost ce trebuie eliminat?
 • Într-un material „academic” intitulat România, țara lor de căcat pe trotuarele noastre, domnul Giurgea afirmă: „Un sfat pentru tine, cititorule nationalist: ia-ti mandria de român si ascunde-o bine in chiloti, daca vrei sa mai iesi vreodata din tara ta. Sa nu mai spui la nimeni ca esti român. Fa rost de alt pasaport. Iar limba româna, uit-o!” Cu alte cuvinte, deși au murit niște milioane de români pentru țara și limba noastră română, jegul de Giurgea ne îndeamnă să uităm limba română. Dar țiganii, evident, nu au nicio vină pentru ce fac în Occident, deși în tot filmulețul la care face referire materialul, film realizat de BBC și prezentat și aici, ceva mai jos, sunt țigani care fură, cerșesc, fac mizerie etc. Acesta-i Mihai Giurgea, țiganul care vrea ca România să dispară, românii să nu aibă o țară, precum țiganii pe care-i albește de păcate.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Cum îi denigrează pe toți românii țiganul Mihai Giurgea”

 1. Criminalul Ilici KGB Iliescu a batjocorit numele sfânt de român | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 16:56

  […] Cum îi denigrează pe toți românii țiganul Mihai Giurgea […]

 2. Când se aplică rezultatele Referendumului din 2009? | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:24

  […] Cum îi denigrează pe toți românii țiganul Mihai Giurgea […]

 3. Țiganii, ciobanii și mogulii au readus ciuma roșie în România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 19:01

  […] Cum îi denigrează pe toți românii țiganul Mihai Giurgea […]

 4. Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române | A șaptea dimensiune says:

  februarie 21st, 2016 at 12:29

  […] Cum îi denigrează pe toți românii țiganul Mihai Giurgea […]

 5. Copiii și câinii vagabonzi sunt tot ai noștri | A șaptea dimensiune says:

  iulie 15th, 2016 at 18:03

  […] Cum îi denigrează pe toți românii țiganul Mihai Giurgea […]

Adauga un comentariu