Cum să utilizați DALL-E 3 gratuit în motorul de căutare Microsoft Bing

duminică, noiembrie 12, 2023 9:06
Posted in category IT

DALL-E 3

Dacă doriți să încercați DALL-E 3, dar nu doriți să plătiți pentru un abonament ChatGPT Plus, există o modalitate: motorul de căuatre Microsoft Bing are integrat DALL-E 3 și se poate folosi gratuit.

Cum să accesați DALL-E 3 cu Microsoft Bing

Bing este un motor de căutare care include o funcție de chat AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) și un AI Image Creator (creator de imagini AI). Datorită unui parteneriat cu OpenAI, Microsoft a fost prima companie care a integrat DALL-E 3 în produsele sale. Aceasta înseamnă că puteți utiliza DALL-E 3 gratuit folosind oricare dintre funcțiile menționate.

1. Accesați Bing Chat sau Bing Image Creator pentru a începe să generați imagini.

2. Introduceți întrebarea sau solicitarea în caseta de text, apoi apăsați Enter. Va genera patru variante de imagini din care puteți alege.

3. Dacă utilizați Bing Chat, puteți continua să rafinați imaginea cu întrebări ulterioare. Nici nu trebuie să reformulați cererea inițială. Încercați o solicitare ulterioară de genul „Poți reface prima imagine, de data aceasta folosind o paletă mai colorată?”.

4. Pentru a salva o imagine, faceți click pe cea care vă place și apăsați butonul Download (Descărcare) de sub solicitare.

DALL-E 3 promite să fie un pas înainte față de versiunile sale anterioare, cu o precizie îmbunătățită, capacități fotorealiste mai bune și imagini mai creative. S-a observat și o creștere a calității, chiar și atunci când solicitările noastre conțin foarte puține detalii.

Dar cea mai notabilă schimbare a DALL-E 3 este că a fost integrat în ChatGPT, puternicul chatbot AI al OpenAI. Deschide un mod cu totul nou de a interacționa cu generatorul de imagini și vă oferă o modalitate nouă de a crea solicitări.

Chiar și atunci când se introduce o descriere vagă, șansele de a genera o imagine interesantă sunt mari. Acest lucru se datorează faptului că DALL-E 3 interpretează ceea ce scrii și creează un prompt. Ceea ce face ca sistemul să fie și mai distractiv de utilizat este capacitatea de a continua adăgarea mai multor solicitări fără a fi nevoie să reformulați descrierea inițială de fiecare dată. Aceasta este o schimbare destul de semnificativă în modul în care se poate utiliza DALL-E.

Limitări ale DALL-E 3 și Bing

Dacă utilizați Bing Image Creator pentru a crea imagini AI, sunteți limitat la 25 de „credite de stimulare” gratuite care se completează în fiecare săptămână. Boost-urile sunt folosite pentru a genera o imagine în timp util – aproximativ 30 de secunde -, iar apoi acest timp poate crește la 5 minute.

O altă modificare a DALL-E 3 este creșterea măsurilor de moderare și siguranță pe care unii utilizatori le-ar putea considera o limitare, cum ar fi „eliminarea numelor de persoane publice” din prompt.

În plus, acum puteți completa formularul de renunțare OpenAI pentru a vă asigura că imaginea creată nu intră în grupul de antrenament.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu