Vulgul şi istoria românilor

sâmbătă, iulie 25, 2009 11:32
Posted in category Educatie, Istorie

PSD-istii, groparii RomanieiDupă încetarea spălării creierelor de către dictatura comunistă, cea care a falsificat grosolan istoria modernă a românilor, majoritatea cetăţenilor de rând (vulgul) a considerat interesul pentru adevărul istoric o pierdere de vreme, adică net inferior altor “sporturi”, precum trasul la măsea, bârfitul sau număratul fluturilor.

Aşa se face că, în afara unor tineri entuziaşti şi a unor “rătăciţi” din celelalte categorii de vârstă, pe “bobor” îl cam doare-n cot de istoria acestui neam. Cea mai bună dovadă o reprezintă apatia totală a vulgului faţă de crimele bolşevice din Basarabia sau faţă de alte subiecte ce ar face orice altă naţie să se ridice pentru a-şi apăra identitatea. Nu-i cazul românului votant de Ion Iliescu, pe care s-ar putea baza orice cotropitor de ţară.

Presupunând prin absurd că ruşii ar invada România, mahalaua, ce cuprinde tot mai mult din această ţară, n-ar mişca un deget în apărarea valorilor româneşti. Dacă tribunaticul Vadim Tudor ar asigura câteva execuţii pe stadioane, Taraf TV ar continua să emită şi vodca s-ar ieftini, vulgul ar accepta cu drag limba rusă. Părăsind totuşi acest scenariu apocaliptic, rămâne speranţa apariţiei acelui liant prin care marile valori ale civilizaţiei să-şi găsească un loc şi un rost într-o ţară tolerantă cu răul care macină orice societate.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Vulgul şi istoria românilor”

  1. Personaje publice hidoase (I) | A șaptea dimensiune says:

    iunie 7th, 2016 at 7:19

    […] Vulgul şi istoria românilor […]

Adauga un comentariu