Personaje publice hidoase (I)

marți, iulie 28, 2009 7:05
Posted in category Mass-media

Dumitru DragomirViaţa publică din România este populată de tot felul de specimene. Pe o parte dintre ele le-ai ocoli, dacă le-ai vedea pe stradă. Apar însă la televizor. Indivizi cu nudul în creier fac din România o imensă mahala. Fără idei, fără limba română rostită corect, fără moralitate, aceşti caraghioşi asigură circul. Din prea mult circ, nu mai ştii care este normalitatea şi până la urmă a cui este această ţară. Între foştii comunişti, securişti, demnitari corupţi şi aceste pesonaje (cele două mulţimi se şi întrepătrund), există marea masă tăcută şi care înghite orice.

Începem cu Dumitru Dragomir, fost miliţian, fost anchetat de organele comuniste pentru delapidare (adică este un infractor de drept comun), acest personaj fără idei şi fără orizont este managerul fotbalului românesc. Un fotbal cu multă corupţie şi puţine rezultate. Iar românii îl merită pe acest “miliţian”, fiind incapabili să-l schimbe. Cu o avere frumuşică, obţinută fără să-şi stoarcă creierul sau muşchii, Mitică Dragomir mai dă o lovitură noţiunilor de muncă, cinste, corectitudine: în Românica doar fraierii muncesc, băieţii proşti, ignoranţi şi corupţi fac banii fără prea mare efort. Nu-i aşa tanti Justiţia?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu