Judecatorul spagar Florin Costiniu primeste pensie speciala de 16.000 lei lunar (160.000.000 lei vechi)

duminică, februarie 28, 2016 12:06
Posted in category Justitie

JustitieTara lui Dan Voiculescu: Florin Costiniu, condamnat pentru corupție, primește 16.000 lei lunar, pensie specială, de la statul român, adică de la “fraierii” care muncesc din greu în această țară. Să nu-i spânzuri din scurt pe parlahoții, în frunte cu mafiotul Tăriceanu, care nu fac nimic pentru acest popor?

Legea (Cine dă legi în Românica? Parlahoții!!) spune că magistrații corupți se pot bucura nestingheriți de pensiile speciale, chiar dacă au condamnări definitive. Dar infractorul Florin Costiniu este și avocat, rotunjindu-și veniturile și asa destul de rotunde. Mai mult, este avocat și în cauze pe care le știe din calitatea de judecător, calitate în care s-a șters la fund cu dreptatea, dă-i mă-sa de fraieri care mai cred în justiția necoruptă din România.

Și nici avocat nu prea este legal să fie, deoarece, potrivit statutului profesiei de avocat, condamnații penali nu mai pot profesa ca avocați. Dar, precum în țara infractorilor liberi numită România, aici intervin procedurile care sunt făcute, normal, pentru infractori ca acest Costiniu. (Vedeți mai multe aici).

Și jegul de Tăriceanu explică „prostimii” cum DNA-ul nu lasă politicienii, infractorii în general, să fure. Nu-i lasă, dom’le, să trăiască boierește pe spinarea celor care muncesc și stau cu grijă mereu că nu vor avea bani luna viitoare să-și plătească ratele. Să nu pui ciomagul pe spinarea clasei politice de căcat ce refuză eliminarea pensiilor speciale și face legi pentru infractori. Tăriceanu, jeg ordinar, ar trebui să fii jupuit de viu pentru cât rău ai făcut acestei țări.

Actualizare

Iata ce spune poetul, realizatorul de emisiuni TV la postul Somax Botosani si, nu in ultimul rand, Omul Ioan Manole despre Tariceanu: „Este cel mai „rosu” liberal de la Patrascanu incoace. Tot ce a facut acest slugoi ordinar al Kremlinului se poate incadra, cu lejeritate, in „subminarea economiei nationale si inalta tradare de tara”. Executie sumara, dupa o judecata corecta, si confiscarea tuturor averilor sale. Factura pentru gloante trimisa ultimei neveste spre decontare.” (Citat preluat de pe Facebook)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu