De ce (nu) merită primarii pensii speciale

duminică, ianuarie 5, 2020 7:38
Posted in category Mass-media

Dorneanu-CCR, sluga PSDDupă ce a fost uns primar în comuna Trifeşti, judeţul Iaşi, Vasile Untu a început să facă dreptate localnicilor care voiau să-şi recupereze pământul şi pădurile confiscate de comunişti.

Şi, ca un bun creştin ce este, a început să dea pământ morţilor. Astfel, a primit pământ în 2001 Manea Ion, mort în 1999. Ca să aibă ce munci şi din ce trăi pe lumea cealaltă, să nu moară de foame şi să se întoarcă, Doamne fereşte, pe lumea asta.

La puţin timp însă, tot ca un bun creştin, primarul Untu s-a înţeles cu mortul şi cu familia lui şi a reuşit să-i ia el lotul, ca să nu mai muncească bietul om decedat, şi acum, după o viaţă de muncă.

Şi ca să nu existe certuri între fraţi, domnul Untu a mai luat o decizie înţeleaptă. Fratelui celui mort, lui Manea Mihai, viu şi în zilele noastre (era anul 2004 – n.m.), nu i-a dat act de proprietate asupra a 10 ha de pădure, recuperate în justiţie din 2003. Aşteaptă probabil să moară ca să îi dea proprietatea.

Pentru că, în politică, e mai bun un om mort decât unul viu ce trebuie răplătit. Păi, un mort apare pe liste de adeziuni electorale şi poate vota apoi de mai multe ori, cu cine vrea primarul. (“Academia Caţavencu”, nr. 637/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu