PSD-istii au adus sistemul de pensii in colaps total

joi, aprilie 23, 2015 19:01

PSD, ciuma rosieIlici Iliescu a scos la pensie un sfert din populatia activa a României, la nivelul anului 1990. Unii au iesit la pensie la 40 de ani. La aceștia se adaugă diverse alte categorii cu pensii speciale și paraspeciale. Totul în condițiile în care economia moștenită din comunism se prăbușea încet, dar sigur, sub jaful PSD-ist.

PSD-istii au guvernat tara în primii 8 ani după momentul 1989. Au fost anii în care s-au pus bazele statului mafiot de azi. Au mai guvernat apoi în perioada 2000 – 2004, în 2009 și 2012 – 2015. În total, România a fost guvernată de PSD-iști, în mod direct, 16 ani, din cei 25 de care se face atâta caz. Dacă adăugăm la aceștia cei 4 ani în care au susținut în Parlament Guvernul Tăriceanu, se fac nu mai puțin de 20 de ani în care PSD-istii au hotărât destinele României. În cele două decenii au făcut praf această țară. Cătalin Voicu și compania au furat tot ce se putea fura în România. În timp ce plângeau cu lacrimi de crocodil pe umerii celor nevoiași, PSD-istii criminali le furau și ultima firimitură de pâine, obligându-ne să devenim sclavii lor, pe imensa plantație PSD-istă numită România. Tot acest PSD criminal trebuie scos în afara legii și PSD-istii judecati pentru subminarea economiei nationale și jaful sistematic practicat vreme de 25 de ani (au furat de-au stins și atunci când erau în opoziție).

De ce nu vom avea bani de pensii deloc după anul 2030? 3 milioane de angajați țin în spate, din taxele și impozitele lor, restul de 17 milioane. Guvernul penal Ponta a stopat toate investitiile publice, adica suntem o tara de asistati sociali.

Și să începem. ‘Boborul’ vrea drepturi, facilități, ajutoare etc. Ce oferă în schimb o parte a acestui popor? Nimic. România anului 2013: 3 milioane de angajați țin în spate, din taxele și impozitele lor, restul de 17 milioane. La cei 3 milioane se mai adaugă cei plecați, ce contribuie indirect la mărirea încasărilor bugetului de stat (cumpărând din România). Celor 3 milioane li se cere să fie solidari cu țiganul sau ciobanul care produce doar pentru el, iar la buget plătește fabuloasa sumă de 0 lei (nu includem taxele locale, folosite pentru scopuri locale).

Pentru 5 copii de tigani, tigani ce nu cotizeaza cu nimic la bugetul de stat, sunt cheltuiti lunar 11000 lei (110 milioane de lei vechi)

Să presupunem că un țigan sau cioban din România are 5 copii (la tigani numărul este mult mai mare). Normal că acești copii au dreptul la educație. Haideți să vedem cât costă bugetul de stat educația unui copil din ciclul gimnazial (este domeniul la care mă pricep). Să presupunem că el are 30 de ore de curs pe săptămână (poate și mai mult), adică aproximativ 1,7 norme didactice pe săptămână, pe care o să-i rotunjim la 1,75 (oricum sunt mai mult de 30 de ore la clasele a VII-a și a VIII-a). Să mai presupunem că salariul mediu în învățământ este de 1200 lei. Asta înseamnă 2100 lei lunar numai plata salariilor profesorilor (foarte mici în euro). Nu o să punem în calcul alte cheltuieli (curent electric, iarna căldură etc.), acestea fiind suportate din bugetul local. Presupunând că toți cei cinci copii sunt la școală, ajungem la o sumă de 10500 lei (105 milioane lei vechi). Dacă la aceștia adăugăm alocația (complementară și alte asemenea, dacă ai mai mulți copii sumele cresc), alocații în valoare de aproximativ 500 lei la 5 copii, dacă nu o fi mai mult, ajungem la suma de 11000 lei lunar, plătiți de statul român celui care, nu discutăm motivele, cotizează cu 0 lei la bugetul public.

Cum sa ai autostrazi, spitale dotate, scoli etc. din moment ce asistatii sociali votanti PSD iti papa tot bugetul. Plus ce mai fura baronii PSD-isti.

De unde se iau banii? Tot de la cei care muncesc (cei 3 milioane). Adică, se măresc taxele și impozitele, se măresc prețurile produselor, se taie din cheltuielile pentru infrastructură, pentru a oferi lunar, ciobanului sau țiganului, cei 110 milioane de lei vechi, cel puțin. Și, atenție, nu am inclus eventualele ajutoare sociale, pentru încălzire etc., plus multe altele, ce ar duce suma pe la 120 milioane lunar. Mai intervin alte cheltuieli cum ar fi: cu medicina de urgență (ciobanul care nu plătește nici un leu la asigurările de sănătate va fi tratat dacă, la un pahar, este lovit de un altul, lucru posibil la niște indivizi abrutizați și lipsiți de educație) sau în cazul unor evenimente neprevăzute (cutremur, inundații etc.), doar țiganul barbar nu-i ‘fraier’ să-și asigure bunurile.

Atunci când Ilici ‘KGB’ Iliescu dădea legi cu scosul la pensie la 50 de ani (poate chiar mai puțin) era pusă piatra de temelie pentru ce este astăzi în România.

Plagiatorul Ponta, dacă nu ar fi un mitoman ordinar, ar recunoaște că face ceea ce a făcut și Emil Boc: taie din veniturile românilor (nu direct, ceva mai subtil) pentru ca țiganii și ciobanii, ce formează majoritatea electoratului USL, să primească lunar sumele sus-amintite. Democrația bananieră din România, ce a început în 1990, sub patronajul unui KGB-ist jegos, trebuie ucisă (tipul acesta de societate).

Peste vreo 15 ani, din pensie puteți cumpăra doar o poză cu țiganul sau ciobanul fericit că trăiește într-o țară de fraieri, care-i plătesc totul. Deșteaptă-te române, și culcă-te la loc!

Sursa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “PSD-istii au adus sistemul de pensii in colaps total”

 1. Stefan says:

  aprilie 26th, 2015 at 14:09

  Ai dreptate. Nu ca ceilalti ar fi mai curati,dar asa zisele Mari privatizari le-a facut PDSR. Deci ciolanul cel mai mare si l-au impartit ei

 2. PSD, partidul fostilor turnatori la Securitatea comunista | A șaptea dimensiune says:

  mai 2nd, 2015 at 13:14

  […] PSD-istii au adus sistemul de pensii in colaps total […]

 3. In numai 2 ani, Guvernul Ponta a imprumutat 11 miliarde de euro | A șaptea dimensiune says:

  mai 22nd, 2015 at 16:48

  […] PSD-istii au adus sistemul de pensii in colaps total […]

 4. 6 milioane de euro acordate nejustificat pentru ajutoare sociale | A șaptea dimensiune says:

  martie 22nd, 2016 at 21:07

  […] PSD-istii au adus sistemul de pensii in colaps total […]

 5. Pentru esecul fostilor comunisti, dupa 1989, vinovata este democratia | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2016 at 16:15

  […] PSD-istii au adus sistemul de pensii in colaps total […]

Adauga un comentariu