De ce toţi corupţii trebuie împuşcaţi

miercuri, februarie 4, 2015 9:57
Posted in category Justitie

Un buchet pentru coruptiIndiferent din ce partid provin, toti coruptii trebuie pedepsiti. Sever. Fără milă și fără îndurare. Au sărăcit, furând din bani publici, milioane de oameni

Aud în ultima vreme textul “DNA-ul începe să exagereze”. Mai ales de când Udrea e anchetată. Nu, dragi compatrioți, DNA-ul nu exagerează deloc. În China toți acești hoți ar fi fost împușcați. Nu sunt un fan al modelului chinez, dar pe corupți i-aș împușca în ceafă cu mâna mea. Inclusiv pe Udrea, dacă este găsită vinovată. Să nu uităm că bătrânii României nu au medicamente, deoarece ei, CORUPȚII, au furat la greu și au averi imense, cu multe zerouri în dreptul sumelor de bani deținute în conturi, în România sau în străinătate.

Nu avem spitale dotate și drumuri europene, deoarece ei, CORUPȚII, au luat șpăgi la greu, au fentat bugetul țării, au creat și întreținut adevărate grupări mafiote. Auzeam aseară (3 februarie 2015) că inculpatul Sârbu Adrian, cel care se adresa ziariștilor cu “măi copii”, varianta 2015 a lui “măi dragă” (Ilici “KGB” Iliescu) și care, prin Pro TV, a țiganizat la greu România, durându-l în cur de această țară, ei bine, acest Sârbu își îndemna angajații să nu plătească dările la stat. Iar noi așteptăm autostrăzi, salarii bune pentru medici și profesori etc. în țara lui Adrian Sârbu (hă, hăăăă, hăăăăă).

Am găsit un text interesant despre aceste personaj ce aparține unuia din puținii mei prieteni de pe Facebook. Inainte de a-l prezenta, mi-aș permite să mai adaug ceva. România trebuie curățată de corupți. Nu contează cum se numesc: Ponta sau Băsescu, Udrea sau Mazăre, Videanu sau Vosganian. Doar așa această țară are o șansă să iasă din zona țărilor bananiere, acolo unde o gașcă mafiotă își însușește prin jaf și corupție întreaga bogăție a țării. Cam așa stau lucrurile și în România: o gașcă formată din politicieni, din toate partidele politice, a distrus această tără (după cum vom vedea și ceva mai la vale). Ei trebuie să plătească. Mai mult, trebuie recuperați și banii. Autorități ale statului român, acționați fără milă și fără îndurare, confiscați averile corupților, făcute prin încălcarea legilor acestui popor, prea blând și prea pașnic cu toate jegurile din milocul său. DNA, în fața ta, conștiinta mea de român simplu, ce nu a luat niciodată șpagă, se înclină cu respect.

O ce veste minunată – Adrian Sârbu pe calea pușcăriei

Cu niște ani în urmă, nu foarte mulți, am cunoscut-o pe avocata lui Adrian Sârbu, o ciumecă de sute de mii de euroi, coacționară la Trust, care aproape că a făcut o criză de isterie cănd i-am expus părerea mea despre împuțitul ei patron și amic, instrumentul principal al țiganizării României, alături de Ion Iliescu, Pleșu, Severin și Petre Roman, cu toții – un fel de mexicani. Gagiul, căcatul ăsta de Sârbu, i-a cerut niște batoane de TNT lui Stănculescu ca să provoace o diversiune explozivă sub Balconul Ligii Studenților din Piața Universității, în luna mai a anului 1990 – era în toi demonstrația noastră cu muie muie Ilici.

Generalul i-a dat prin gură, deși rahatul ăsta în ploaie de Sârbu (un impotent ținut pe ierburi de Guru Bivolaru) era atunci pe cai mari, pe post de mână dreaptă a lui Petre Roman Neulander. Stănculescu a anticipat sloganul gândește liber, al PROTV (ceea ce, în timp, i-a cauzat, la libertate).
Sârbu, ăsta cu gandirea liberă de mai tîrziu, s-a ocupat la Mineriadă de aducerea muncitorilor de pe platforma Galați, ca să ne bată, alături de minerii aduși de Voican, mâna stăngă a lui Petre Roman, și de Ilici, mâna dreaptă a lui Brucan aka Saul Brukner.

Azi, când după tărfa de Udrea, l-am văzut și pe Adrian Sârbu în penal, așa cum am prezis că va fi – cu martori (bagă uischiul de pariu Filimoane) – încep să cred că Băse, cu toate tâmpeniile sale de bărbătuș slab la pizdă, este totuși un instrument erect providențial. Probabil el însuși va uita asta, atins de alzahaimăr, ceea ce înseamnă că va uita și de tărfă, ce va ajunge oricum o baborniță pușcăriașă, deci nefutabilă. N-o va uita restul României, pentru ea s-a creat sloganul muie muie…
Merită o statuetă Băse, pe bune, nimeni niciodată nu a produs atătea momente de bucurie și ură…Sunt gata să devin hagiografu’ lu’ Băse chiar de va trebui să-i sculptez o statuetă din TNT-ul ăla de nu a vrut Stănculescu să il dea labagiului de Sârbu, ca să ne arunce pe noi în aer.

Corupții au distrus economia României (adică merită un glonț în ceafă): Ruşii dezmembrează RAFO şi o vând la fier vechi

RAFO Oneşti (simbol bursier RAF), rafinăria de petrol închisă încă din 2008 pentru „modernizări”, va fi vândută de proprietarii ruşi piesă cu piesă. După ce terenul va fi eliberat, ruşii vor să dezvolte în acelaşi loc o altă platformă industrială.

„Datorită situaţiei financiare a RAFO SA, îl împuternicesc pe Directorul General RAFO SA să înceapă procedura de desfacere (vânzare) a activelor şi utilajelor aferente ale companiei”, arată o notă transmisă companiei şi semnată de Iakov Goldovski, acţionarul majoritar al RAFO.(…)

Instanţa l-a condamnat definitiv în decembrie 2014 pe Marian Iancu la 12 ani de închisoare în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cunoscut ca „RAFO”, după un proces care a durat opt ani. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi la închisoare Octavian Iancu, fratele lui Marian Iancu, Constantin Mărgărit, Gheorghiţă Iancu, Marius Turică, Alex Martin, Elenkalan Hayrettin, Basaran Kadri Mazhar, care au deţinut diferite poziţii în VGB.

Ei au fost acuzaţi de evaziune fiscală, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi spălare de bani.

De asemenea, instanţa i-a condamnat la închisoare în vara lui 2012 pe Corneliu Iacobov (7 ani) şi Toader Găurean (6 ani), ei fiind acuzaţi de prejudicierea RAFO. (Sursa (citeste mai mult)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “De ce toţi corupţii trebuie împuşcaţi”

  1. Sotia unui infractor va judeca dosarul in care este implicat Ponta | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 29th, 2015 at 16:38

    […] De ce toti coruptii trebuie impuscati […]

  2. De ce unii judecatori ar trebui spanzurati din scurt | A șaptea dimensiune says:

    iulie 2nd, 2015 at 8:14

    […] De ce toti coruptii trebuie impuscati […]

Adauga un comentariu