Este în regulă ca un condamnat pentru corupție să fie în Parlament?

joi, iulie 3, 2014 14:51
Posted in category Justitie, PeNaLii

Tudor ChiuariuÎntrebarea i-a fost pusă parlamentarului liberal Tudor Chiuariu, condamnat definitiv de Curtea Supremă pentru corupție, de reporterul ziarului Gandul. Iar acest Chiuariu nu a zis nimic, deci i se pare în regulă. Acesta-i PNL-ul de la care noi așteptăm schimbarea în bine a României. Sau Chiuariu o fi trecut în gruparea liberal-socialistă Tăriceanu. Dar nu prea contează. Important este tupeul de borfaș al unora precum acest Tudor Chiuariu. Mai mult, știți în ce comisie parlamentară lucrează acest infractor (din moment ce a fost condamnat, cu suspendare, este infractor)? În Comisia Juridică a Senatului. Adică face legi. Pentru infractori ca el? Doamne, în ce hal a ajuns această țară. Guvernată de infractori. Tot acest Chiuariu, condamnat la 24 ianuarie 2014 la 3 ani și șase luni de închisoare cu suspendare, este în continuare avocat ce profesează. Cel puțin așa se înțelege din întrebările reporterului (vedeți link-ul de mai jos). Cu alte cuvinte, un infractor apără alți infractori. Păi, dacă infractorii sunt în Parlament și guvernează România, cum să fie bine în țara aceasta. Cum să nu fure toți pe rupte. Dacă spune ceva Președintele României despre infractori, aceștia-i râd în nas. Ce poți să ne faci? Așa-i ce poți să le faci? Vremea mitraliatului a trecut. Justiția are scăpările ei. Iar dacă, prin absurd ajung la mititica, o duc boierește. Un amărât de la țară o duce mai greu decât pușcăriașul Adrian Năstase, cel care scrie pe blog din penitenciar. O fi având și acces la net acolo? Ca să nu mai vorbim de vizite ale rudelor și cunoscuților, care sunt aproape zilnice. Plus că rămâi cu banii furați. De ce nu este confiscată averea infractorilor? Nu de alta, dar îți convine să stai la pușcărie vreo 2 ani, dar să rămâi cu milioanele de euro furate din avutul public. Unde este dreptatea, dacă infractorii rămân cu banii? Unde este dreptatea, din moment ce corupții, precum infractorul Tudor Chiuariu, sunt în Parlament? Adică acest individ nu a fost nici într-un fel afectat de acea condamnare definitivă. O țară imorală și nedreaptă nu ajunge nicăieri. România nu are viitor dacă între un infractor și un cetățean onest, plătitor de taxe și om cu frică de legile țării, nu există nicio diferență.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Este în regulă ca un condamnat pentru corupție să fie în Parlament?”

 1. Stenogramele PNL din 2012 says:

  octombrie 21st, 2014 at 16:45

  […] liberale, având în componență mafioți, infractori, pușcăriași etc. De exemplu, liberalul Tudor Chiuariu a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă pentru corupție, dar continuă, în spirit liberal (hă, hăăăă, hăăăăăăăăă), să fie parlamentar, ba […]

 2. Spagarul ordinar Chiuariu nu vrea sa-si dea demisia din Parlament | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 23rd, 2015 at 22:00

  […] Este în regulă ca un condamnat pentru corupție să fie în Parlament? […]

 3. De ce toti coruptii trebuie impuscati | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 29th, 2015 at 16:33

  […] Este în regulă ca un condamnat pentru corupție să fie în Parlament? […]

 4. Rodica Culcer: Klaus, președintele lui Felix | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2015 at 15:14

  […] Este în regulă ca un condamnat pentru corupție să fie în Parlament? […]

 5. De ce jigodia socialistă C.P. Tăriceanu trebuie să facă pușcărie | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2015 at 16:36

  […] Este în regulă ca un condamnat pentru corupție să fie în Parlament? […]

 6. Evaziunea fiscală pe înțelesul românașilor cu mintea creață | A șaptea dimensiune says:

  martie 27th, 2016 at 18:56

  […] Este în regulă ca un condamnat pentru corupție să fie în Parlament? […]

Adauga un comentariu