Deceniul I, secolul al XXI-lea, în câteva ştiri scurte

duminică, ianuarie 19, 2020 16:23

Mihai GadeaAflat la al n-lea mandat, unde n este număr natural sigur mai mare decât 2, KGB-istul criminal Ion Iliescu îşi făcea mâna pentru a decora tot soiul de mafioţi şi lepre, precum Adrian Năstase (cu decoraţia retrasă în 2019 de către preşedintele Klaus Iohannis) sau Corneliu Vadim Tudor (cu decoraţia retrasă de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu). Ca să nu mai spun că acelaşi (semi)ţigan criminal l-a graţiat pe banditul Miron Cozma, chiar în ultima lună de mandat.

De la Cotroceni, NATO şi-a luat decoraţia de oroare

Ion Iliescu i-a acordat săptămâna trecută (era martie 2004) “Ordinul naţional Steaua României în grad de mare ofiţer, cu însemne pentru militari” lui Joseph W. Ralston pentru calitatea sa de şef al militarilor transatlantici din Europa, deşi acesta nu mai e în funcţie din ianuarie 2003.

Nu ne-am mira dacă tovarăşul Ion Iliescu, acum, pe ultima sută de metri de mandat, i-ar acorda lui Stalin premiul “Hugo Boss cu banderolă din piele de Gulag” pentru cel mai bine îmbrăcat preşedinte al Uniunii Sovietice, lui Churchill premiul “Nicolae Văcăroiu în jurul mesei rotunde” pentru contribuţii decisive la dezvoltarea industriei mondiale a spirtoaselor şi lui Burebista premiul “Capul de tarabostes burghezo-moşieresc” pentru merite deosebite în abolirea beţiei şi eliminarea apartheid-ului dintre vinul alb şi cel roşu.

The Washington Times povesteşte despre grozăvia de lângă Braşov, unde o bandă de porci, în aparenţă inofensivă, şi-a atacat stăpâna, a doborât-o şi a început să o mănânce. Ăştia au dat-o ca ştire de bine: cică de mult n-au mai auzit ca în România să mănânce cineva. Au înţeles în sfârşit şi occidentalii ăştia că, la noi, pătura mijlocie, care are ce mânca, este formată din pesedişti, pitbuli şi, mai nou, porci. (“Academia Caţavencu”, nr. 639/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu