Despre videochat, dincolo de bârfe şi prejudecăţi

duminică, octombrie 15, 2023 9:12
Posted in category Diverse

FataAvând fericitul prilej de a scrie despre un studio videochat din Bacau, nu pot rata ocazia de a remarca imensa cantitate de fariseism prezentă la foarte multe persoane, aşa-zis „indignate” de numărul mare de angajaţi din domeniul videochat-ului.

Ce nu ştiu indignaţii patriei este un fapt elementar: într-o ţară liberă funcţionează legea cererii şi ofertei. De altfel, videochat-ul a apărut prima dată în cea mai liberă ţară a planetei, Statele Unite ale Americii (SUA), acolo unde, odată cu expansiunea Internetului, videochat-ul a devenit un serviciu oferit amatorilor de corpuri superbe.

Aşadar, înainte de a ne arăta indignaţi de numărul mare de angajaţi din domeniul videochat-ului (în paranteză fie spus, ăştia chiar lucrează şi plătesc impozite la stat, bani din care sunt plătiţi şi unii dintre indignaţii de serviciu, dacă sunt bugetari), trebuie înţeles că acest domeniu este cerut pe piaţa muncii. Altfel, nimeni n-ar practica ceva ce nu aduce profit, adică nu este căutat.

Videochat-ul a apăut în România, la începutul anilor 2000, ca o necesitate firească de a oferi amatorilor de senzaţii erotice posibilitatea să-şi ţină hormonii sub control, printr-o eliberare oarecum firească, nu în urma unui viol, de exemplu.

În urmă cu vreo doi ani, citeam o ştire despre un parlamentar maghiar care tuna şi fulgera împotriva homosexualităţii, atunci când era în Ungaria. Ales parlamentar european, acesta ajunge la Bruxelles, acolo unde presa află că indignatul maghiar era un membru fidel al unui club de gay şi un participant activ la petrecerile gay din capitala Belgiei.

O altă prejudecată despre videochat este aceea conform căreia bărbaţii doresc, în mod exclusiv, să vadă trupuri goale de femei. Oare chiar aşa să fie? Păi, există sute de platforme cu filme erotice, aşa încât nu văd de ce te-ai complica să vezi fete goale din industria videochat-ului, din moment ce poţi privi la un film erotic. De fapt, bărbaţii care intră pe site-urile ce oferă videochat vor comunicare. O comunicare mai liberă, mai lipsită de bariere, pe care n-o întâlneşti în alte locuri. Sunt frumoase şi cuvintele, dar câteodată limbajul trupului îşi are farmecul său, mai ales dacă acest trup este al unei fete superbe, care se dezbracă pentru tine, un muritor oarecare, şi-ţi oferă prilejul să admiri frumuseţea feminină în stare pură.

Nu i-am suportat niciodată pe aşa-zişii „conservatori”, nişte personaje reci, cu un limbaj de lemn, a căror gândire pare închiată în tiparele unui Ev Mediu apus şi întunecat, acolo unde trupul feminin era considerat tabu, iar de aici şi până la boli şi alte rele n-a mai fost decât un pas. Relevantă în acest sens este povestea ascensiunii în mediul online a unei tinere din Statele Unite, Jennifer Ringley, considerată primul model de videochat. Aceasta lansează în 1998 site-ul JenniCam, în care prezenta imagini din viaţa sa de fiecare zi, în unele dintre ele apărând într-o ţinută sumară.

La 3 ani de la lansarea website-ului, platforma JenniCam atinge 2 milioane de vizitatori unici lunar, o cifră imensă pentru acea vreme când Internetul nu avea penetrarea de astăzi. Pe acest fundal, apar şi conservatorii de serviciu ai naţiei, indignaţii apărători ai moralei publice, cei care sunt extrem de îngăduitori cu şpăgarii şi corupţii, mai ales în România, dar par dispuşi oricând să ucidă cu pietre tinerele fete care-şi folosesc limbajul trupului în anumite momente ale vieţii.

Astfel, Jennifer Ringley devine ţinta unui influent om de televiziune din acea perioadă, Leo Hindery, cel care, la o conferinţă de presă în numele Bisericii Catolice, atacă violent Internetul şi o alege pe Jenni ca exemplu negativ care strică morala publică. Din fericire, viaţa şi lumea merg mai departe, iar conservatorii încep să piardă meciul.

În acei primi ani de videochat, milioane de tineri din SUA şi Europa, devin fani ai modelului Jennifer Ringley, mulţi dintre ei având o fereastră de browser mereu deschisă spre platforma JenniCam, chiar şi atunci când erau la birou, la muncă. Mai mult, unul dintre fanii înfocaţi ai modelului american i-a compus şi dedicat acesteia un sonet format din 14 capitole, în care fiecare vers reda o captură de ecran din momentele mai intime ale fetei.

Exemplul oferit tinerilor de Jennifer Ringley, prin ignorarea prejudecăţilor şi atacurilor nedrepte la adresa sa, a fost urmat, în anii următori, anii expansiuni Internetului, de alte fete curajoase. Jennifer Ringley a devenit o persoană publică în Statele Unite, după faima dobândită în anii de început ai videochat-ului, fiind căutată şi curtată de marile nume ale presei americane, atât de presa scrisă cât şi de cea audio-video. Doar că, după ce ani de zile a fost şi criticată, şi chiar ameninţată cu moartea de unii cu creierul cât o nucă şi mintea îmbâcsită de răutate şi prejudecăţi, Jennifer Ringley s-a retras în anonimat, din care nu a mai ieşit niciodată. Popularizarea modelului său de videochat l-au făcut, în acei primi ani, prietenele sale şi cele care s-au lăsat inspirate de exemplul său.

Dacă vreţi să contactaţi salonul de videochat Seduction Studio, folosiţi următoarele date de contact:

Seduction Studio Bacău

Sediu: Loc. Bacau Jud.Bacau Str. Stefan cel Mare Nr. 32 C1 Cod postal: 600360
Mail: office@seductionstudio.ro sau angajari@seductionstudio.ro
Telefon: 0770 607 357
WhatsApp: 0770 607 357
Seduction Studio Onesţi

Sediu: Loc. Onesti Jud.Bacau Str. Oituz Nr. 26 Cod postal: 601046
Mail: office@seductionstudio.ro sau angajari@seductionstudio.ro
Telefon: 0770 607 357
WhatsApp: 0770 607 357

Seduction Studio Bacău

Sursa imaginii: https://www.seductionstudio.ro/galerie/locatie-bacau.html

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu