Dovada faptului ca Dan Voiculescu fura cate un miliard de lei vechi pe zi

duminică, iunie 19, 2016 10:17
Posted in category Mass-media

Dan VoiculescuDin capitolul: „Cand esti dobitoc iti ia buzunarul foc”, ma voi adresa acum milionului de telespectatori ai Antenei 3 : FRAIERILOR, ani la rand, in timp ce va tampeati uitandu-va la televiziunea voiculescului, Voiculescu fura de la voi cate un miliard de lei pe zi, pe factura la lumina!

FAPTELE:

Patronul GRIVCO si al ANTENEI 3, a tras ani de zile sfori penale pe piata de energie, prin capusarea Hidroelectrica. Firma lui Dan Voiculescu, GRIVCO, a intermediat ilegal vanzari de electricitate la Rovinari si Turceni, printr-un contract cu cele doua combinate, datorita caruia a castigat in fiecare zi un miliard de lei net cumparand ieftin energie si vanzand-o la pret dublu la consumatori.

Datorita managementului pagubos al conducerii companiei de stat S.C. Hidroelectrica S.A. aceasta a ajuns sa cumpere energie chiar de la unul din ”baietii destepti” caruia ii furnizeaza energie, adica de la Grupul Industrial Voiculescu si Compania (GRIVCO) S.A. Aveti atasata copia Facturii Fiscale nr. 5495148 / 14.05.2007, emisa de Grupul Industrial Voiculescu si Compania (GRIVCO) S.A. si inregistrata la registratura S.C. Hidroelectrica S.A. cu nr. 9437 / 22.05.2007 avand drept obiect energia electrica tranzactionata pe PZU (Piata zilei urmatoare) in perioada 01.05.2007-06.05.2007. Cantitatea de energie: 392,723 MWh. Suma totala: 64876,71 RON.

Si iata cum prestidigitatorul Voiculescu mai emite o factura: Factura Fiscala nr. 5495111 / 14.05.2007 emisa de Grupul Industrial Voiculescu si Compania (GRIVCO) S.A. si inregistrata la registratura S.C. Hidroelectrica S.A. cu nr. 9438 / 22.05.2007 avand drept obiect energia electrica tranzactionata pe PZU in perioada 30.04.2007-30.04.2007. Cantitatea de energie: 564,475 MWh. Suma totala (de data asta un pic mai mare si doar pentru o singura zi): 89976,39 RON.

Banii Grivco se întorc de la firmele off-shore, prin scheme complicate, în România în majoritatea afacerilor. Dupã ce se evitã plata unor obligații cãtre statul român, banii se întorc din conturile aflate în paradisurile fiscale (în cazul lui Dan Voiculescu acestea sunt în Cipru, unde sunt înregistrate firmele Crescent Comercial & Maritime si Crescent Comercial), prin diverse scheme, care au menirea de a camufla adevãrata proveniențã a fondurilor.

Una dintre cele mai „eficiente” scheme de acest gen, folositã cu succes de fondatorul Grivco, presupune asocierea dintre un cetãțean strãin, cu legãturi în firmele off-shore implicate, și un reprezentant al omului de afaceri român, pentru realizarea unei investiții de anvergurã. Conform contractului, cetãțeanul strãin pierde investiția în favoarea celui român, dacã nu îndeplinește anumite condiții, lucru care de regulã se și întâmplã. Ulterior, printr-un nou contract, de aceastã datã între omul de afaceri (în cazul de fațã, Dan Voiculescu) și reprezentantul sãu, acesta din urmã „pierde” investiția în favoarea primului.

Este chiar cazul unei anumite case, trecute de un domn cipriot pe numele unei venerabile mame care, la rândul ei, are un act cu fiul sãu mare magnat prin care acesta, de fapt, devine proprietar de drept asupra propriilor bani doar intermediati de domnul de la începutul acestei întortocheate propozitii. Dar, nu-i problemã, întelege el domnu’ Felix! În acest fel, sume importante sunt repatriate în România, eludându-se plata de taxe și impozite, iar unii oameni de afaceri ajung sã intre în posesia unor averi fabuloase.

Este si cazul lupului moralist Voiculescu Dan care pozeazã în victimã neajutoratã a „dictatorului” Bãsescu care nu îl lasã sã facã el bine natiei române cu anasâna si sã o treacã strada într-un capitalism rosu ca drapelul de altãdatã! Reteaua de tradatori creata de VOICULESCU, a încasat bani grei si a asigurat influenta grupului lui “Felix” în afacerile statului român.

Astfel, Madalin Bors (fost sef al corpului de control al MEC) a fost membru în cinci CA, printre care Oil Terminal Constanta, Hidroelectrica, Transelectrica, Electrica, adica acolo unde se fac cele mai mari afaceri. Nicolae Chiurtu, fost director de resurse umane din MEC, era, la rândul sau, membru în sapte consilii de administratie, facând cu brio fata tuturor atributiunilor de serviciu si ale intereselor de grup. Marian Aretu, fost consilier al fostului ministru Seres, membru în alte cinci consilii de administratie, inclusiv la CE Craiova, Anca Marica, în sase consilii de administratie, printre care RAAN Severin (Apa Grea), Transelectrica, Electrocentrale Bucuresti.

Sa nu mai vorbesc si de prezenta fostului director a Termoelectrica (membru de frunte al PC) ce era în opt consilii de administratie ale unor societati strategice pentru economia nationala. Cu alte cuvinte, se vede tot mai clar cum un grup cu sustinere puternica din partea oamenilor fostei Securitati are deja controlul economiei nationale si a unitatilor strategice pentru tara. Acesti tradatori sunt sau au fost reprezentantii lui Dan VOICULESCU în consiliile de administratie ale unitatilor miniere si energetice din Gorj – IN GORJ, ADICA UNDE E PONTA DEPUTAT. Ei au luat decizii si ei vor privatizarea complexurilor energetice, în mare graba si fara o strategie nationala. S-a vazut ce s-a întâmplat în cazul Petrom si s-a vazut si ca ei au furat poporul si au tradat interesul national.

E, astea fiind graite, intr-o parte il vad pe gloaba asta de Voiculescu, cu tot cu gloabele lui din antena 3, iar langa vad UN MILION DE FRAIERI. No, care-i prostu’ in speta asta?

By Raisa Ekaterina – kronpress.ro

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Dovada faptului ca Dan Voiculescu fura cate un miliard de lei vechi pe zi”

  1. Penalul Viorel Ponta a afirmat ca romanii sunt tigani | A șaptea dimensiune says:

    octombrie 16th, 2016 at 12:06

    […] Dovada faptului ca Dan Voiculescu fura cate un miliard de lei vechi pe zi […]

  2. Victor Ponta, primul premier de dupa 1989 trimis in judecata in timpul mandatului | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 30th, 2016 at 12:59

    […] Dovada faptului ca Dan Voiculescu fura cate un miliard de lei vechi pe zi […]

Adauga un comentariu