Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament

sâmbătă, iulie 4, 2015 17:37
Posted in category Mass-media, PeNaLii

Mihai GadeaPrin acest material se face reclama Antenei 3, chiar dacă este negativă. Iar acest closet media chiar nu merită nici un fel de reclamă. Dar nu m-am putut abține, după ce am citit elucubrațiile unei minți bolnave de atâta înghițit rahat, seară de seară, la Latrina 3. Haideți să vedem și să ne minunăm. Poate chiar ar trebui să sunăm la 112 și să cerem ajutorul medicilor psihiatri într-un asemenea caz grav de halucinații. Putem privi, însă, partea umoristică a delirului. Și cu asemenea specimene vrem în Spațiul Schengen (hăă, hăăă, hăăăă). Cu asemenea bolnavi vrem, cumva, în zona euro? Sau textul o fi scris de un glumeț pus să-i facă de cacao pe cei ce înghit rahat cu polonicu’ la Haznaua 3.

Cavalerii lui Voiculescu, mafiot condamnat pentru furt și distrugere. Sau miliardele de euro, din care și-a tras și Imperiul Media (Antenele, Gazeta Sporturilor, Radio Zu, National etc.) sunt din salariul de profesor? Plus pensie de 2000 lei. Ca sa nu mai spunem ca a slujit un sistem criminal si a turnat la Securitate.

„Alaturi de Mogulul Nostru
CAVALERII LUI VOICULESCU – CAVALERII DREPTĂȚII !
Ex-tiranul Băsescu Traian nu și-a imaginat niciodată că va fi ÎNFRUNTAT cu atâta curaj, dârzenie și inteligență de acești bărbați adevărați, pui de lei, români mândri și ortodocși, oameni de bine și de mare încredere ai domnului profesor Dan Voiculescu.
Cei cinci CAVALERI sunt VETERANI încercați din războiul antibăsist, pe care l-au purtat timp de zece ani, în Deceniul Rușinii, împotriva celui mai odios regim care a stăpânit vreodată biata Românie: regimul mafiot Băsescu-Boc! Cine sunt acești români chipeși, superbi și faini care ar merita medalii și statui în toată țara și poate chiar în afară?”

Poate chiar o statuie si pe Marte.

Domnul Mircea Badea, un diplomat desăvârșit (hăă, hăăăăăă, hăăăăăăăăăăăă)

Domnul Mircea Badea chiar el, un diplomat desăvârșit cu o galanterie inegalabilă, distruge băsiștii cu tact și o precizie care l-ar face invidios pe Sir Lancelot.

Domnul Mihai Gadea distruge băsiștii prin puterea rugăciunii (hăă, hăăăăăă, hăăăăăăăăăăăă)

Domnul Mihai Gadea, Comandantul suprem al Antena Trei Romania, un strateg cum n-a mai fost, cu o pedanterie dezarmantă, distruge băsiștii prin puterea rugăciunii și a discursului bine meșteșugit care l-ar face invidios pe Regele Arthur.

Domnul Secvential cu Adrian Ursu (hăă, hăăăăăă, hăăăăăăăăăăăă)

Domnul Secvential cu Adrian Ursu, minte luminată și prezență culturală de calibru înalt, este prim-sfetnic al domnului Gâdea și are puterea de a distruge băsiștii prin dezvăluirile incredibile pe care le face. Istoria nu iartă, așa cum a aflat și Udrea Elena Gabriela.

Domnul Radu Tudor pulverizează orice băsist (hăă, hăăăăăă, hăăăăăăăăăăăă)

Domnul Radu Tudor, un ostaș din cale afară de viteaz și un om cu frica lui Dumnezeu, pulverizează orice băsist îndrăznește să se apropie de sediul Intact Media Group pentru a contamina oaza antibăsistă de acolo.

Domnul Mugur Ciuvică, membru informal al Armatei lui Voiculescu, este păstrătorul unor secrete șocante, demolatoare și incredibile (hăă, hăăăăăă, hăăăăăăăăăăăă)

Domnul Mugur Ciuvică, membru informal al Armatei lui Voiculescu, este păstrătorul unor secrete șocante, demolatoare și incredibile despre clanul Băsescu și în principiu despre oricine și orice. Este un atotcunoascător și unul dintre cei mai chipeși cavaleri ai profesorului Voiculescu.

LUPTAȚI ÎN CONTINUARE, VAJNICI CAVALERI ! VĂ IUBIM ȘI VĂ RESPECTĂM !
Băsismul trebuie nimicit!
JOS BĂSESCU !”

Alo, 112, Ambulanța! Unii cetățeni români sunt îmbolnăviți seară de seară, prin inocularea urii, minciunii, dezbinării de către așa-zisul post TV Antena 3. Se recomandă internarea de urgență a pacienților contaminați, izolarea lor chiar, și eliminarea focarului de infecție, prin retragerea licenței. Parcă se spunea că sediul Antena 3 va fi confiscat. Domnu’ Iohannis, mai mișcăm și noi o atitudine, ceva? În tara lu’ matale riscă să înceapă un război civil și s-ar putea să-ți deranjeze somnicul și plimbările. Nu de alta, dar am observat că te-ai cam îngrășat în 6 luni cât alții în zece ani. Doar la umbra PSD-ismului totul se ofilește și moare, dar nu și un fost USLamist de frunte, precum profesorul de fizică Klaus Iohannis.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament”

 1. Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2015 at 11:51

  […] Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament […]

 2. Antena 1, un produs al banilor Securitatii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  august 13th, 2015 at 18:41

  […] Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament […]

 3. Revelion Antena 1: numai curve si tigani | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 16:27

  […] Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament […]

 4. Mircea Diaconu a votat pentru legalizarea casatoriilor homosexualilor si a semnat pentru desfiintarea statelor nationale | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 24th, 2016 at 14:58

  […] Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament […]

 5. Dovada faptului ca Dan Voiculescu fura cate un miliard de lei vechi pe zi | A șaptea dimensiune says:

  iunie 19th, 2016 at 10:26

  […] Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament […]

 6. Pensionarii de ieri si de azi, generatiile care au demolat Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2016 at 11:53

  […] Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament […]

 7. Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2017 at 19:07

  […] Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament […]

 8. Cea mai proasta gluma: Romania condusa de un cocalar penal, Liviu Dragnea, vrea sa intre in Schengen | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 20th, 2017 at 16:14

  […] Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament […]

Adauga un comentariu