Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CIV)

sâmbătă, ianuarie 27, 2024 12:30
Posted in category Mass-media

Donald Trump, 10 capete de acuzareDorel Vişan (pupincurist de dictatori şi admirator al dictaturilor comuniste criminale):

„Trebuie o nouă dictatură, o nouă dictatură inteligentă, a unui guvern, a unui preşedinte şi a unui prim-ministru care să ordone, aşa cum a ordonat domnul Putin. În Rusia se vorbeşte ruseşte, este lege în Rusia.”

Cu alte cuvinte acest ticălos, această canalie rusofilă îşi doreşte pe cineva care „să ordone”. Nu, nu să aplice legea, egală pentru toţi, de la vlădică la opincă. „Să ordone”, precum criminalul Ceauşescu, împuşcarea unor ţărani care refuză „măreţele” planuri ale unui guvern, preşedinte şi prim-ministru ce reprezintă „o dictatură inteligentă”.

Oare acest grobian, acest fan al dictaturii nu ştie că orice dictatură aduce moarte, suferinţă, izolare, foame, întuneric, teroare etc.?! Nu există „dictatură inteligentă” şi dictatură neinteligentă, ci doar dictatură, adică teroare, spaimă şi moarte.

Mai face şi apologia ucigaşului de ziarişti şi oponenţi ruşi ucişi din ordinul său. Până să ucidă copii în Ucraina, criminalul planetei, KGB-istul Putin, i-a ucis pe toţi cei care i s-au împotrivit. Asta o fi „dictatura inteligentă” în mintea acestui nenorocit Dorel Vişan, unul dintre cei care au făcut foarte mult rău României după 1989.

Dacă autorităţile statului român şi-ar face treaba, acesta ar trebui cel puţin amendat, dacă nu chiar mai mult.

Ăştia sunt zombificaţii dictaturii ceauşiste criminale: dominaţi de ură, de dorinţa de a reveni la întunericul dictaturii, la izolarea şi teroarea Securităţii, la turnători şi securişti, la tătucul care avea grijă ca lui Vişan Dorel să nu-i lipsească nimic, în timp ce prostimea poate crăpa de foame.

Ce înseamnă eco-marxist? Întreba cineva pe Facebook.

Eco-marxist? Un KGB-ist pe stil nou. Precum ăia care au distrus mentalitatea sănătoasă din SUA, de-au ajuns săracii americani să-l voteze pe Trump, un fel de Putin în variantă americană.

Eco-marxiştii sunt şi aşa-zişii idioţi utili ai dictaturii criminalului de război Putin, care folosesc democraţia şi libertatea pentru a distruge o societate liberă din interior. Toţi putiniştii din România, atunci când vrei să le aplici legea, urlă că le sunt încălcate drepturile. Ei bine, dacă ei ar fi la putere, victimele lor n-ar avea niciun drept, nici măcar dreptul la opinie (în Rusia KGB-istului Putin, orice protest anti-război este considerat trădare – ca pe vremea naziştilor – şi cei care protestează ajung la puşcărie).

Să ştii când să pleci se numeşte înţelepciune. Să fii în stare să pleci la momentul potrivit se numeşte curaj. Să pleci cu capul sus se numeşte demnitate.

Dacă am iubi adevărul, dacă am iubi libertatea, dacă am iubi egalitatea şanselor nu am plânge după comunismul criminal.

Ieri a început cel mai mare exerciţiu NATO din ultimii 40 de ani, la care participă 90.000 de militari din toate ţările NATO.

Când Charlie Chaplin a cerut-o în căsătorie pe Oona O’Neill, el avea 53 de ani, iar ea 18 ani.

Marele artist i-a spus : „Căsătorește-te cu mine, ca să te învăț cum să trăiești și tu să mă înveți cum să mor.”

Ea a răspuns : „Nu Charlie, mă voi căsători cu tine ca să mă înveți cum să cresc și să te învăț cum să rămâi mereu tânăr.”

Au trăit împreună 34 de ani și au avut 8 copii. (Violeta Onofrei)

Presa, câinele de pază al democraţiei, în România, este o potaie, hrănită de afacerişti/politicienii hoţi, mafioţi şi criminali.

România a produs, în 2023, un număr record de autovehicule, 513.050, din care 322.086 Dacia și 190.964 Ford.

„România nu mai produce nimic”: una din cele mai nerușinate minciuni, iar faptul că unii o cred reconfirmă rata uriașă a analfabeților. (Mircea Marian, jurnalist)

23 ianuarie 2024. Statul terorist Rusia a atacat din nou Ucraina cu 40 de rachete. 18 civili ucişi, 130 răniţi. Masacrul continuă.

„În 7 ani, Cuza a construit o ţară. În 10 ani, Iohannis s-a plimbat în toată lumea cu avionul privat.” (Luminiţa Aldea)

Jurnalistul Mălin Bot, când vorbeşte de regimul comunist, nu aminteşte (aproape) niciodată de Ceauşescu, ca şi cum acesta era un comunist amărât dintr-un cătun uitat de lume, nu dictatorul criminal care hotăra ce se întâmplă în România comunistă.

Mai mult, expresia „Iliescu i-a asasinat pe Nicolae şi Elena Ceauşescu”, repetată mereu şi mereu, nu face decât să umanizeze acest dictator feroce, care i-a ţinut în teroare pe români 25 de ani, dintre care ultimii 9 în întuneric, frig, foame etc.

Sărăcia, întunericul, frigul, teroarea şi foamea dictaturii ceauşiste pot fi uitate doar de rataţii şi dezumanizaţii zombificaţi.

Niciunde în lume nu poate funcţiona democraţia cu bani alocaţi presei de către partidele politice, cum se întâmplă în România.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu