Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CII)

miercuri, ianuarie 17, 2024 7:35
Posted in category Mass-media

Puşcăriaşul Dumitru DragomirProcurorul Mihaela Moraru Iorga, respinsă (aviz negativ) în unanimitate de CSM (minus Gorghiu), este numită de Alina Gorghiu, omul Mafiei, în conducerea DNA. Şi, evident, Iohannis (Muiannis pentru „prieteni”) semnează numirea, aşa cum a semnat şi eliberarea din funcţie a Laurei Codruţei Kovesi, deşi putea să n-o facă.

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a fost promovată intens la Mafia TV (Antena 3, România TV şi restul), fiind o apărătoare înfocată a corupţilor care au devsatat această ţară.

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a avut un conflict cu Laura Codruţa Kovesi, care a demis-o de „competentă” ce era, prelungit prin tribunalele patriei (realizaţi că această individă a fost tot timpul de partea răului).

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a activat în cadrul Secţiei Speciale, înfiinţată de puşcăriaşul Liviu Dragnea pentru a-i subordona infractorilor pe magistraţii cinstiţi, din martie 2019 până în martie 2022 (3 ani). În 3 ani, „competenta” lu’ peşte prăjit nu a reuşit să întocmească niciun rechizitoriu, adică nu a trimis pe nimeni în judecată (pe toţi posibilii infractori i-a „scăpat”).

Procurorul Mihaela Moraru Iorga, în întreaga sa activitate, a soluţionat doar 307 dosare din 1456 (procent aproximativ 21%; salariul sigur l-a luat integral). Mai mult, toate cele 307 dosare au fost cu clasare, adică cei anchetaţi de procuroarea-minune au „scăpat” (da’ şpaga, oare cât o fi fost şpaga?!).

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a comis un abuz nemaiîntâlnit în cazul „Sorina”, fetiţa adoptată de o familie de români din SUA (vă amintiţi de tam-tam făcea Mafia TV în acest caz), căreia i-a reţinut ilegal (fără motiv) paşaportul o perioadă de timp.

Dacă tot se întreabă unii de ce Justiţia din România nu face dreptate. Uitaţi-vă de-aia: există Iohannis (= Muiannis) şi Gorghiu (a mai fost şi Predoiu) care au grijă ca în funcţiile decizionale ale Justiţiei să ajungă din ăştia, precum procurorul Mihaela Moraru Iorga.

Votul CSM negativ nu contează în ţara lui Muiannis, Ciolacu, Ciucă, Şoşoacă şi restul. Oricâte păcate ar avea USR, ăştia din USR sunt îngeri în comparaţie cu gaşca USLamistă (PSD + PNL). Dacă nu ieşim la vot, ne ia dracu’ pe toţi! Vom fi sclavii corupţilor încă 10 generaţii.

Ţările se eliberează de corupţie şi hoţie, de mafioţii din politică prin vot, nu cu tractoare care blochează drumurile.

E ceva grotesc să fii fermier român şi să înjuri UE care îţi dă subvenţia şi ţi-a adus tractorul ăla cu care blochezi drumul.

Şi atunci, în 1991, ca şi astăzi, erau unii care aplaudau minerii veniţi să ne scape de guvernul FSN Roman. Şi ne-au „scăpat”: au adus peste România întunericul naţionalismului-ceauşist: patrulaterul roşu, PSD + PRM + PUNR + PSM.

Fermierii, cu Diplan, Cerva şi restul agenţilor dictaturii criminalului Putin la protest, nu sunteţi decât marionetele mafioţilor.

Există bani pentru cei care muncesc: impozitaţi afacerile Bisericii şi tăiaţi fondurile imense alocate Religiei.

Ceea ce au făcut în Justiţie ticăloşii Iohannis, Predoiu, Gorghiu nu este cu nimic diferit de ce au făcut Ciordache şi Dragnea.

În anii ’90, securiştii rusofili se deghizau în mineri şi distrugeau România. Astăzi, în 2024, alţi rusofili sunt „fermieri”.

Ce-i care-i aplaudaţi pe aşa-zişii fermieri, ştiţi ce sunteţi? Idi*oţi utili dictaturii criminalui Putin. „Fermieri” = mineri!

Când Dragnea şi gaşca distrugeau Justiţia şi măcelăreau oameni nevinovaţi, „fermierii” lu’ Peşte/Putin nu ziceau nici pâs.

După ce au terorizat populaţia cu petarde, „fermierii” şi alţi gură-cască terorizează şoferii blocând drumurile. La muncă, bă!

Ce să facă şi „fermierii” iarna? S-au săturat de stat prin barurile patriei la frecat menta şi simt nevoia de ceva adrenalină.

Dacă s-ar fi folosit măcar 1% din energia cu care s-a încercat justificarea Divinităţii pentru descoperiri ştiinţifice, eram departe.

De unde au fermierii atâtea tractoare? De la UE şi Occidentul pe care-l înjură. În Rusia, se revoltau prin puşcăriile din Siberia.

KGB-ul criminal a penetrat democraţiile occidentale prin aşa-zişii activişti de stânga, pacifişti, ecologişti şi alte lighioane, urmărind alterarea spiritului democratic şi ideii de libertate. Cum s-a făcut în ultimii aproape 80 de ani, de când cel mai mare criminal al istoriei, Stalin, a invadat jumătate din Europa, vedem în acest scurt interviu luat unui fost ofiţer KGB, ce a fugit în SUA, cel care descrie metodele prin care KGB-ul criminal, cel mai criminal organism din istoria umanităţii, a slăbit forţa democraţiilor occidentale din interior.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu