Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (VI)

vineri, iulie 8, 2022 15:04
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Rusia este ţară creştin-ortodoxă! Şi această realitate la ce (ne-a)i-a ajutat? Este Rusia o ţară tolerantă, paşnică, umană? Nu!

PNL se pare că va propune judecător CCR pe fratele puşcăriaşului Relu Fenechiu, Daniel Fenechiu.

În anii 2000-2001, 1400 de firme căpuşă (intermediari) se îmbogăţeau de pe urma combinatului Sidex Galaţi (al statului).

Criminalul de război Vladimir Putin ar trebui judecat de părinţii copiilor ucişi de ruşii barbari şi dezumanizaţi în Ucraina.

După sărbătoarea Paştelui, fiecare ierarh ortodox din BOR îşi poate completa parcul auto cu încă o maşină de lux.

Jobul de popă e cel mai tare: vinzi un produs care nu se vede, iar dacă ceva nu funcţionează, dai vina pe client.

Oare Teodosie Şpagoveanu (puşcăriaş condamnat cu suspendare) o fi creştin?! Da’ „oiţele” care-i ascultă tâmpeniile?!

Pomenile neocomuniştilor din PSD s-ar termina în momentul în care România nu ar mai împrumuta miliarde de euro.

Să plăteşti pensii speciale, să nu recuperezi banii furaţi, asta înseamnă să fii stat PSD-ist mafiot, oligarhie clientelară.

Doar fişa medicală a criminalului Putin ne poate spune când se va încheia genocidul din Ucraina. Sau intervenţia NATO.

Mineriadele – cele 9 mâini stângi ale caracatiţei Ion Iliescu + PSD, caracatiţă care a îngenuncheat România.

Săraca Basarabie. În caz de invazia rusească, cine s-o apere? Ţara lui Ciordache, Iliescu, Năstase, Dragnea, Ponta, Tăriceanu?!

Să ţi-l propună PSD ministru pe Grindeanu, cel cu Ordonanţa 13, iar tu, Iohannis, să-l accepţi, asta înseamnă Mafie.

E oficial. Elon Musk a cumpărat Twitter plătind 44 de miliarde de dolari. Elon Musk promite libertate şi eliminarea boţilor.

Iuliu Hossu (episcop), cel care a citit Proclamaţia de la Alba Iulia (1 decembrie 1918) a fost aruncat în puşcărie de comunişti.

Horia-Roman Patapievici: „Rusia duce un război de exterminare în Ucraina, cum a făcut Germania nazistă în Polonia.”

Mircea Diaconu, pupincuristul securiştilor şi PSD-iştilor, are pensia de 4 ori mai mare decât salariul Preşedintelui României.

Alexandru I. Cuza a împărţit moşiile Bisericii la ţărani. PSD = ciuma roşie a procedat invers, a dat Bisericii înapoi moşiile.

Istoria a fost creată de elite. Vulgul doar a ingurgitat mici şi sărmăluţe. În România, elitele/boierii sunt problema, nu vulgul.

Când omul mafiotului Adrian Năstase, Vasile Dâncu, se ocupă de Apărarea României, este clar ce ne aşteaptă: rusificarea.

Criminalul Putin afirmă că „ruşii vor ajunge în Rai, în caz de război nuclear”. Ce text pentru imbecili! Ce religie de rahat!

„Cunoaştem toate armele nucleare care sunt disponibile în Rusia, aşa că o lovitură asupra lor va fi instantanee.” (B. Johnson)

S. Halep, acest caracter de rahat, plânge după tenismenii ruşi, dar uită de sportivii ucrainieni ucişi de ruşi, apărându-şi ţara.

Cine mai lupta, în România, cu „naziştii” plătiţi de Occidentul rău? Puşcăriaşul, mafiotul, prietenul interlopilor, L. Dragnea!

Atitudinea, faţă de genocidul ruşilor în Ucraina, este un mic detaliu care face o mare diferenţă (între oameni şi neoameni).

Rusia tribală, unde 80% din populaţie trăieşte sub limita sărăciei, exportă doar ură, violenţă, crime, asasinate, genocid.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu