Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXIII)

luni, iulie 17, 2023 16:18
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Regimul comunist al dictatorului criminal Nicolae Ceauşescu

Egalitatea era doar pe hârtie, iar oamenii erau buni cât timp, aduşi cu arcanul de nomenclatura comunistă şi Securitate, veneau docili să aplaude, la adunări populare regizate (securiştii şi nomenclaturiştii comunişti făceau repetiţii înainte; am fost, ca elev de liceu, la astfel de adunări prilejuite de vizite ale dictatorului), pe odiosul dictator Ceauşescu şi sinistra sa soţie (o curvă culeasă de prin gara Titu, acolo unde asigura soldaţilor „profunde satisfacţii materialist-dialectice”).

Altfel, omul de rând trăia în cea mai cruntă mizerie, iar dacă-şi cerea drepturile era strivit ca un gândac.

Toate discursurile anti-europene şi anti-NATO izvorăsc de la Moscova şi urmăresc destabilizare, neîncredere, teamă.

Pentru dictatura criminalului de război Putin, o ţară dezbinată, o ţară slăbită moral, o ţară neîncrezătoare în viitorul ei este o ţară mai uşor cu cucerit, prin trompetele putiniste din România: Şoşoacă, AUR, unii PSD-işti etc.

În 2023, până în luna mai, 7.000 de postări (ştiri) în online cu aberaţia, via Moscova, „UE ne obligă să mâncăm insecte” (postări în online ale site-urile aşa-zisei prese româneşti, în principal postări ale televiziunilor de ştiri).

În 2023, până în luna mai, peste 3.900 de postări în online, pe tema „Nu vrem digitalizare”, vrem să rămânem în peşteră.

Numai cei disciplinaţi sunt liberi în viaţă. Dacă eşti indisciplinat, eşti sclavul stărilor tale de spirit, eşti sclavul pasiunilor tale.

Nicuşor Dan (interviu la „Europa Liberă”): „Există o mare toleranţă în România la ilegalitate şi la corupţie, toleranţă pe care o vedem la politicieni, toleranţă pe care o vedem la părţi din media şi toleranţă pe care o vedem şi la cetăţeni, din păcate.”

Ce păţeşte un comisar de poliţie care ia şpagă? În ţările civilizate, ani grei de puşcărie, în lumea a treia (România), nimic.

„Lanţurile obiceiurilor proaste sunt prea uşoare pentru a fi simţite până când devin prea grele pentru a fi rupte.” (W. Buffett)

Să condamni România la depopulare prin corupţie, hoţie, legi pentru infractori etc., asta înseamnă să fii stat PSD-ist mafiot.

PNŢCD-ul ar fi intrat în Parlament în 2000 dacă nu făcea coaliţie cu partide fantomă, care au mărit pragul electoral.

Dar oare Iohannis, Predoiu, PNL ştiau că trebuiau îndreptate legile justiţiei măcelărite de puşcăriaşul Dragnea? #ŞTIAU!!!

Asta cu torturat bătrânii în azile o fi vreo tradiţie ortodoxă, cum este la ruşi sfinţitul armelor că către popii ortodocşi.

„Onestitatea (onest = cinstit) este un cadou foarte scump, nu vă aşteptaţi la el de la oameni ieftini.” (Warenn Buffett)

„Sfânta” Biserică Ortodoxă consideră turnatul la Securitatea comunistă – al popilor – normalitate, da’-l condamnă pe Iuda.

Cea mai infidelă amantă a Omului este Speranţa. Te înşală zilnic şi totuşi trăieşti cu ea toată viaţa.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu