Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XCII)

duminică, decembrie 10, 2023 13:35
Posted in category Mass-media

Popa CalistratPeSeDismul hoţ şi mafiot a fost posibil în România şi din cauza unora – repere pentru unii – care l-au sprijinit intens, pentru avantaje materiale, având în suflet lozinca „Dă-o-n mă-sa de ţară, eu să o duc bine”.

Un nume doar, dar vom reveni la subiect.

Adrian Păunescu, pupincuristul dictatorului criminal Ceauşescu, cel care atrecut de la lins fundul Cizmarului la lins fundul KGB-istului criminal Ion Iliescu. În urma acestui puincurism neocomunist, porcul de Adrian Păunescu a obţinut mandate făra număr de senator, unde a moţăit intens pe banii farierilor care încă n-au emigrat din această ţară, ţara lichelelor care-şi vând conştiinţa pentru avantaje materiale.

Nu este deloc întâmplător că, în 2005, soţia PSD-istului Păunescu, la volan fiind, a ucis 3 oameni, după ce a intrat pe contrasens cu gipanul, dar n-a făcut o zi de puşcărie, că asta-i justiţia social-democrată: fac puşcarie doar fraierii, nu şi soţiile de pupincurişti de dictatori comunişti sau neocomunişti.

Dosarele DNA privind dozele de vaccin Covid-19

Dan Voiculescu (fost securist, fost puşcăriaş, artizanul alianţei PSD + PNL = MAFIA): „Nu avem toată puterea până nu controlăm DNA-ul.”

DNA face dosare de urmărire penală pe criterii politice!

Deranjezi Mafia PSD + PNL, te alegi cu dosar penal! Ca în vremea mafiotului Adrian Năstase!

De ce nu mai urlă televiziunile mafioţilor la adresa DNA? Deoarece DNA-ul a ajuns sub cizma Mafiei!

Suedia, cu o populaţie de 10,4 milioane de persoane, a cumpărat 42 de milioane de doze de vaccin, din care a consumat 21,5 milioane.

Germania, cu o populaţie de 83,2 milioane de persoane, a cumpărat aproape 400 de milioane de doze de vaccin, din care a consumat 83 de milioane.

Doar că în Suedia şi Germania nu se fac dosare pe criterii politice.

Cea mai liberă economie a lumii este Singapore. Urmează: Elveţia, Irlanda şi Taiwan. România este pe locul 53, după Botswana.

Cu cât ai creierul mai mic şi sufletul mai negru, cu atât foloseşti mai mult petarde şi pocnitori în lunile decembrie/ianuarie.

România, sub cizma mafioţilor, devine pe zi ce trece stat ţigănesc, oarecum comparabil cu India, patria de origine a ţiganilor.

Valoarea pe bursă a Apple a depăşi 3 000 de miliarde de dolari, valoarea acţiunilor companiei americane fiind în creştere în ultima perioadă.

Doar într-o ţară bananieră şi tribală pot exista fete înscrise la un Seminar Teologic Ortodox! Oare ce ajung acestea?

Construieşte o societate în care proştii/leneşii trăiesc bine şi doar proştii/leneşii îşi vor dori să trăiască în acea societate.

Ca să ridici o ţară, trebuie să încurajezi munca (afacerile legale), nu să dai ajutoare sociale şi pomeni electorale.

PSD = ciuma roşie (şi PNL) au transformat România în ţara asistaţilor, a corupţilor, a popilor bogaţi. O ţară fără viitor.

Oamenii n-au fost, nu sunt şi nu vor fi niciodată egali. O societate este bună numai dacă asigură egalitatea şanselor.

Trăiesc cu adevărat doar cei care iubesc. Dragostea este cea mai puternică forţă din lume. Fără iubire, viaţa este pustie.

Ura îţi întunecă vederea. Ura îţi dă energie, dar îţi fură controlul. Ura te va distrage de la scopul tău.

„Raiul” ceauşist: la ţară, existau puţine telefoane fixe şi câte doi abonaţi la acelaşi număr, iar apelul se făcea prin centrală.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu