Educatia prevederii cu Ovb Romania

marți, mai 22, 2018 16:19
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneOamenii gresesc adesea fiindca sunt tributari principiului: ”Traieste clipa” si nu sunt deloc prevazatori. In special tinerii rad de cate ori cei mai in varsta le spun cu seriozitate sa se gandeasca la ziua de maine. Prevederea este mama intelepciunii si ea ne pregateste pentru viitor netezindu-ne drumul catre el.

Ovb Romania este institutia care prin tot ceea ce intreprinde tine un curs generalizat in tara noastra si in lume, educandu-si clientii sa fie prevazatori.

Este timpul ca acum, la tinerete, cat suntem sanatosi, avem putere si energie, iar veniturile sunt satisfacatoare sa ne siguram:

  • sanatate
  • veniturile
  • pensia
  • vietile si prin aceasta familia, in caz de deces.

Cei care se indreapta la voia intamplarii catre viitor au nenumarate scuze sa nu-si faca asigurari si ceea ce este mai grav, ii tulbura adesea si pe cei bine intentioanti in acest sens.

  1. Sanatatea este bunul suprem care ne permite sa obtinem venituri si ea este izvorul placerii de a trai. Un om bolnav sufera ingrozitor, se izoleaza de societate, uneori este parasit si de catre familie. Nu este suficient sa fii asigurat numai la stat, adica sa platesti pentru sanatate numai din salariu, fiindca o asigurare facultativa iti deschide porti catre: clinici private cu aparatura performanta si personal amabil, terapii inovative care sunt experimentate la scara mondiala, conditii decente de spitalizare, in camere cu doua paturi, climatizare, frigider, plasma, unde bolnavii sun atent monitorizati. Cred ca ati inteles ca nicio asigurare facultativa de sanatate nu este scumpa, mai scumpa decat ceea ce ofera.
  2. Asigurarea veniturilor. Sa zicem ca am facut un imprumut mare, pentru o casa, o masina si nu a luat in calcul (lipsa prevederii bat-o vina!) somajul sau imbolnavirea. Ce facem cand ramanem cu ratele in urma si intreaga familie risca sa isi piarda locuinta?Asigurarea veniturilor ne ajuta sa iesim din impas fiindca asiguratorul achita ratele in locul nostru, pana ne gasim un loc de munca sau pana ne insanatosim.
  3. Asigurarea pensiei. Ieri s-a prezentat in media cazul sarmanilor ”Decretei”, care sunt atat de numerosi, incat cand vor iesi la pensie vor fi cate doi pe cap de persoana activa. Tot ieri s-a spus pe fata ca viitorul este sumbru si, daca pensiile acestor sacrificati nu vor fi completate de cele facultative, vor muri de foame.Ce te costa sa pui acum bani bine pentru o pensie frumoasa la batranete? De ce sa stai cu mana intinsa dupa o viata de munca si sa nu fii prevazator?
  4. Asigurare de viata. Sigur ca trebuie sa ne gandim cub toata responsabilitatea la cei pe care ii lasam in urma si, daca nu le lasm nimic, cel putin sa nu-i lasam datori. O asigurare de viata inseamna achitarea cheltuielilor legate de inmormantare ca familia sa nu fie ingropata pe o perioada de cel putin 4-5 ani. O inmormantare cost mult, oricat ar fi de simpla. Asigurarea de viata nu inseamna numai ajutor in caz de deces sau prima ridicata d ecatre apartinatori, ci si asigurarea pentru pierderea capacitatii de munca total sau partial.
Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu