File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 24)

miercuri, noiembrie 1, 2023 9:02

Hoţii din PSD şi nu numaiLingăul lui Năstase e zbir la Izmir

Năstase şi-a luat 47 de consilieri la Camera Deputaţilor (era în ianuarie 2005, după ce puşcăriaşul Adrian Năstase a pierdut alegerile prezidenţiale din toamna anului 2004 şi înainte de scandalul de corupţie care l-a îndepărtat definitiv din vârfurile puterii politice din România – n.m.).

Îi erau dragi, îi făcuseră cadouri, servicii, îi fuseseră loiali, nu putea să-i lase la greu şi la opoziţie. Erau haremul lui politic. Nu numai ei, bineînţeles. L-au lins şi alţii. Unul dintre ei a fost Cristian Nechifor, ochiul şi urechea lui de la Iaşi. Şi limba, cum ziceam, pentru că Nechifor controla (şi mai controlează) Monitorul de Iaşi.

Nechifor mai controla şi Moldova Tricotaje, ditamai mamutul de confecţii pe care l-a devalizat şi apoi l-a dat statului rupt de datorii. Şi mai controla şi o parte dintre sesizările care ajungeau la Comisia de abuzuri a Camerei Deputaţilor, din care făcea parte.

Până când, într-o zi urâtă din noiembrie 2004, a fost scos, la ordinele lui Cozmâncă, de pe listele de deputaţi de la Iaşi ca să i se facă loc dinozaurului de Cazan, pretenar la cataramă cu sinistrul cozmâncător.

Atunci, Nechifor a murit. De supărare. Dar Năstase i-a zis: Nechifore, scoală-te şi umblă! Şi Nechifor a umblat, cu ajutorul lui Geoană, până la Izmir, Turcia, într-o funcţie călduţă la Consulatul României, care figurează în organigrama lărgită a haremului năstasian. („Academia Caţavencu”, nr. 683/2005)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu