Doar tigani, curve si comunisti pe ecranele televiziunilor din Romania

miercuri, august 5, 2015 11:21

Opriti tiganizarea Romaniei!„Pistruiatul” ne învață ce buni erau comuniștii și ce răi erau capitaliștii

Kânal D, postul turcilor care nu călcau în România dacă era Ștefan cel Mare și nu Năstase Adrian, hoț de milioane de euro din banii românilor (cam pe atunci a apărut Kânal D, cu D de la demenți cei care se uită), ei bine acest post de rahat, ce dă țigani la greu, s-a gândit să mai scoată vreo 5 babe nostalgice la audiență și, eventual, niște foști nomenclaturiști comuniști, tot la audiență, așa încât a introdus în grilă serialul “Pistruiatul” în care un copilas nevinovat este chinuit într-un film de 2 bani, pentru a ne arată ce buni erau comuniștii și ce rai, și incapabili, erau capitaliștii, mai precis ofițerii de la Siguranța statului. Că Sergiu Nicolaescu a fost un pupincurist al bolșevicilor, al lui Ceaușescu în mod deosebit, nu reprezintă un secret pentru oamenii informați. Că acelasi Nicolaescu a făcut filme proletcultiste, de spălare a creierelor, în care a amestecat adevarul istoric și minciuna bolsevică, iarăși nu este o noutate. A da la 25 după revoluție aceleași filme propagandistice comuniste, în “Seara filmului românesc” (hă, hăăă, hăăăă), mi se pare o blasfemei. Sau, mai bine spus, este un scuipat pe momoria celor uciși de comuniști, în temnițe, la canal, în Siberia etc. Kânal D e doar ultimul (să speram că e chiar ultimul), filmul de propagandă comunistă “Pistruiatul” fiind dat de foarte multe ori după 1989, inclusiv de PRO TV sau Prima TV.

Deși în anumite țări din fostul lagăr sovietic aceste filme propagandistice au fost interzise, în România țiganizată și PSD-izată se dau la greu

Ce-mi plac cei care, oricând și oriunde, dau vina pe alții. Englezii ne-au vândut rușilor la Yalta în 1944, în 1989 s-a produs ceea ce au convenit mai marii lumii la Malta, PSD-ul nu ne lasă să fim harnici, deștepți etc. Întrebare: pe idioții care dau filme propagandistice comuniste tot PSD-ul îi forțează? Tot americanii ne obliga să mâncăm rahat? Tot rușii ne determină să acceptăm toate rahaturile? Evident că răspunsul la toate aceste întrebări este negativ. Nu, nu si iar nu, nu suntem capabili să ieșim din mocirlă, nu avem nici cea mai vagă intenție de a renunța la minciuna bolșevică, la un trecut dubios, plin de rele și neajunsuri. Televiziunile din România continuă să facă un mare rău acestei țări, prin promovarea unor gunoaie și a subculturii țigănești.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Doar tigani, curve si comunisti pe ecranele televiziunilor din Romania”

 1. papi says:

  august 5th, 2015 at 19:35

  Dacă ar fi doar Kanad D…

  Toate programele tv din România promovează doar proști, analfabeți, țigani.
  Arată nu știu ce nunți ale țiganilor (peste ăștia nu merge ANAF-ul?… Merge peste cei care încearcă să facă ceva în țara asta)
  Îl dă pe Salam, Guță și alții… halal exemplu pentru copiii mei. 
  Și exemplele pot continua…

 2. dispecer de zi says:

  august 6th, 2015 at 12:02

  Un serial de ca..t. Nu stiu cum isi pierd oamenii vremea cu asa ceva :(

 3. Mircea says:

  august 9th, 2015 at 17:58

  Uite in sfarsit, un articol bine scris, dar parca incomplet! Iti inteleg revolta — se simte citind , dar ar mai fi de spus inca multe si de tras concluzii deasemeni, multe. Daca toata lumea ar fi lucida si ar gandi limpede, nu am mai auzi vesnic uzitata expresie „era mai bine pe vremea lui ceausescu!” (Da, i-am scris numele cu litera mica la inceput, ca pentru mine este un nimic!). Sau, cand spui unui bou ca nu iti ajung banii, el da aceeasi replica pe care a imprumutat-o de la altul ca el (destept, adica): „de nu ati vrut VOI sa scapati de ceausescu?”. Ca si cum, alta cale nu exista: ceausescu si „binefacerile” regimului comunist, sau neajunsurile de acum. Exista alta cale: SA NU-I MAI VOTAM, SA II BAGAM IN PUSCARII ASA CUM AU FACUT EI CU TARANISTII, LIBERALII, SI ALTII CARE NU LE-AU IMBRATISAT IDEILE. DIXIT!

 4. Tiganizarea continua a Romaniei de catre ProTV | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2015 at 16:58

  […] Doar tigani, curve si comunisti pe ecranele televiziunilor din Romania […]

 5. Ce invata tinerii din filmele produse in dictatura comunista | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 3rd, 2016 at 18:23

  […] Doar tigani, curve si comunisti pe ecranele televiziunilor din Romania […]

 6. Filmele romanesti produse inainte de 1989 intretin nostalgia bolsevismului criminal | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 7th, 2016 at 12:08

  […] Doar tigani, curve si comunisti pe ecranele televiziunilor din Romania […]

 7. Decalogul manipularii practicata de fostii securisti si comunisti | A șaptea dimensiune says:

  martie 26th, 2016 at 11:49

  […] Doar tigani, curve si comunisti pe ecranele televiziunilor din Romania […]

Adauga un comentariu