Folii de protectie pentru telefoane, tablete, laptopuri, ceasuri smartwatch

luni, mai 16, 2016 17:05
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPoate deja folositi, poate nu, dar este util să știm că instalarea unei folii de protecție pe telefon, tabletă, laptop etc. ne scutește de câteva neplăceri, cum ar fi posibilele zgârieturi sau urmele de uzură zilnică. Desigur, fiecare dintre noi are anumite gusturi, de aceea diversitatea dispozitivelor mobile este mare. În aceste condiții, ne-am putea întreba unde găsim folii de protecție pentru orice model de telefon, tabletă sau laptop. Ei bine, există un asemenea loc. Este vorba de magazinul online smartprotection.ro. Acolo putem comanda online folii de protecție pentru orice tip de telefon. Iată, mai jos, câteva exemple.

  • Folii Allview
    Folia de protectie Clasic Smart, disponibilă pentru această categorie de telefoane, este creată special pentru o protecție inteligentă. Este compusa din 4 straturi speciale cu o grosime totala de 0.2mm. Stratul de suprafata este creat din polimeri elastomeri care „se vindeca” in timp, eliminand zgarieturile fine. In interior este stratul de calitate optica si cel de dispersare a socurilor. Sub acestea se afla stratul din silicon activ ce ofera o aderenta perfecta si anduranta ridicata. La geneza ei, aceasta pelicula invizibila creata cu nano-tehnologie a fost (si mai este) utilizata pentru protejarea elicelor de la elicopterele militare. Desi dupa instalare ea devine invizibila, este totusi acolo, pastrand device-ul dumneavoastra mereu nou. Este cu adevarat cea mai revolutionara solutie de protectie inventata vreodata. Datorita elasticitatii ei, se poate mula pe orice suprafata curbata, oferind o protectie completa intregului device. Stratul de polimeri din compozitia ei o ajuta sa se regenereze mereu si mereu, eliminand urmele de uzura zilnica sau zgarieturi de nivel mediu.
  • Folii Apple
    Ultra Smart Protection (sticla securizata) este o protectie speciala care are in componenta sticla tratata termic si chimic pentru a proteja display-urile telefoanelor impotriva socurilor si zgarieturilor absorbind efectiv impactul. Construita din sticla tratata termic de calitate inalta, ofera o protectie anti-soc foarte ridicata, pastrand in acelasi timp calitatea maxima a rezolutiei. In comparatie cu foliile normale, sticla securizata ofera o suprafata delicata display-ului, utilizatorul beneficiind astfel de o experienta placuta la fiecare utilizare a smartphone-ului. Are o abilitate excelenta in protejarea telefonului impotriva loviturilor. In cazuri extreme, daca ajunge sa se sparga, nu se dezintegreaza in bucatele mici ci ramane compact pentru siguranta utilizatorului. Poate fi inlocuita cu usurinta oricand.

Livrarea produselor este gratuită pentru comenzile cu valoare de minim 70 de lei. Plata produselor comandate se poate face ramburs, la primirea produselor, online cu cardul sau cu moneda virtuala Bitcoin, dacă sunteți posesorul unor astfel de monede. Dacă nu găsiți folia potrivită pentru device-ul dumneavoastră, folia poate fi creata pentru orice tip de device, incluzand telefoane, tablete, smartwatch-uri, navigatoare, ciclocomputere, aparate foto, laptopuri si monitoare touchscreen etc. Pentru aceasta completați formularul online de pe site-ul smartprotection.ro. Și tot legat de acest subiect, este bine de știut că Smartphone-ul Allview X2 Soul a primit update la Android 4.4.2.. Noua versiune a sistemului de operare va asigura remedierea dificultatilor intampinate la descarcarea aplicatiilor din Magazin Play.

Dacă vrem să ne protejăm telefonul, tableta, laptop-ul etc., smartprotection.ro oferă cele mai bune, calitativ și ca preț, folii de protecție.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu