Fosta securitate comunistă lucrează pentru Ei

sâmbătă, martie 28, 2009 9:56
Posted in category Mass-media

Dan VoiculescuDouă mari trusturi de presă (televiziuni şi nu numai) sunt create de echipe formate din foşti securişti. Este cazul Antenelor 1,2,3,4 patronate de Dan „Felix” Voiculescu, securistul demascat de CNSAS şi, din păcate, Realitatea TV patronată de Sorin Ovidiu Vîntu, autorul şi beneficiarul căderii FNI-ului (fraierii au plătit preţul), cel care s-a înconjurat de foşti securişti, probabil cei care l-au sfătuit în ‘realizarea” megaexcrocheriei. La respectivele televiziuni se adaugă cotidiane şi alte publicaţii, acolo unde editorialele sunt semnate de anchetaţi penal, precum Năstase Adrian. Ei bine, pentru aceste trusturi, în România există o singură problemă: Traian Băsescu.

Nu contează că în această ţară se-ntâmplă 1001 lucruri rele: nu se respectă regulile de circulaţie pe drumurile publice, se primeşte şpagă în posturile publice, cei mai buni medici pleacă, iar sistemul sanitar e pe butuci, evaziunea fiscală e în floare, doar asistaţii social ai neocomuniştilor din PSD nu se omoară cu plătitul impozitului (chiar dacă acesta este simbolic), nu se plătesc amenzile (aceeaşi categorie, “amărâţi” ai pesediştilor, dacă încalcă legea sunt amendaţi, iar amenda n-o plătesc), se aruncă gunoaiele pe oriunde (de exemplu, pe aici “gospodarul” mătură prin curte iar gunoiul îl aruncă pe drumul public sau în sanţ, iar primăria lu’ peşte şi poliţia n-au văzut, n-au auzit), pe drumurile publice circulă tot soiul de animale, fară ca cineva să se alerteze (pe aici s-a dat o dispoziţie, odată, ca păsările să fie ţinute în curte; doar că sunt destui pe care-i doare-n cot de aşa ceva; iar pe cei din Consiliul Local plătiţi din banii fraierilor care plătesc impozite, îi doare tot în cot); orice bun public şi nu numai este supus furtului (recolta agricolă, de exemplu), dar “gospodarul” nu se complică să se îndrepte sau să ajute organele, doar n-o fi fraier. Iar enumerarea ar putea continua.

Ce fac securiştii, patroni de televiziuni? Păi, ordinul pe unitate e clar: băieţi cu ochi albaştri desfiinţaţi-l pe Băsescu!

P.S. Şi câtă dreptate avea Emil Constantinescu cu acea rostire “Am fost învins de Securitate”. Să sperăm că luptătorul Traian Băsescu, ajutat de români, va învinge caracatiţa foştilor securişti, cei care au furat această ţară după ’89.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Fosta securitate comunistă lucrează pentru Ei”

 1. george marmara says:

  ianuarie 6th, 2012 at 4:43

  vor mai trece inca multe generatii pana ce pericolul securitatii sa fie complet eliminat.intre timp criminalii deveniti oameni de afaceri prosperi isi vad de afacerile lor fara ca cineva sa-i supere.adica cine sa-i supere? tot ei se afla la conducerea armatei,sri,ambasade consulate etc.cei care nu cred asta sunt tare naivi.atunci cand lucrurile se vor schimba in fosta urss ei vor aparea din nou.atunci sa vedeti omoruri,executii publice,sedinte de partid,invatamint politic etc.nu credeti.nu-i asa? intre timp doresc si ma rog la dumnezeu ca usa unde traiesc sa ramana puternica capabila de a se opune cancerului comunist.gm

 2. george marmara says:

  ianuarie 6th, 2012 at 5:00

  din multele convorbiri avute cu psihologi,psiho-analisti etc.am putut sa inteleg dece bestialitate,salbaticia nemarginita a fost asa de specifica securitatii romane.candidatii pentru a intra in securitate erau verificati cu atentie.cei care erau suspecti de avea mila,compasiune bunatate etc,erau respinsi.dorinta de a ucide,tortura,schingiu etc.erau apreciate si cultivate in sufletul tuturor securistilor.romani sa nu aveti incredere in fostii securisti.ei nu se vor schimba niciodata.oricand ei pot ucide copii,batrani etc.bestialitate,ura,salbaticia sunt prea adanc patranse in sufletele lor criminale.nu-l uitati pe dumnezeu.iubiti-l si inchinativa lui.numai dela el ne vine salvarea.daca vre-o data intalniti un fost securist care spune ca regreta faptele sale sa nu-l credeti si sa fiti vigilenti.pentru aceste bestii nu exista nici indurare nici iertare.sper ca aceste randuri pline de o manie oarba vor fi citite de cat mai multi fosti securisti.cand veti fi loviti de boli necunoscute,nenorociri de tot felul sa nu va mirati bestiilor.animalele junglei au mai multa bunatate de cat voi.gm

 3. george marmara says:

  ianuarie 6th, 2012 at 5:04

  cred ca am spus deajuns.traiasca poporul roman,traiasca frumoasa romanie.va iubesc romani si va doresc sanatate si bunastare.cultivati dragostea pentru romania si fiti buni unii cu altii.ce este romanesc nu piere si nici nu va pieri.gm

 4. Ce a făcut România tovarăşului Iliescu pentru eroii din temniţele comuniste? Nimic | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 30th, 2015 at 21:53

  […] Fosta securitate comunistă lucrează pentru Ei […]

 5. Ce fac slugile securiştilor din presă | A șaptea dimensiune says:

  iulie 14th, 2015 at 13:22

  […] Fosta securitate comunistă lucrează pentru Ei […]

 6. Democraţie autentică = Dictatura legii | A șaptea dimensiune says:

  iulie 17th, 2015 at 13:48

  […] Fosta securitate comunistă lucrează pentru Ei […]

 7. 19 ani de la instaurarea “democraţiei bâtei” | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 17:06

  […] Fosta securitate comunistă lucrează pentru Ei […]

 8. Trash TV cu Gadea, Stan si Cristoiu | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 13th, 2016 at 21:09

  […] Fosta securitate comunistă lucrează pentru Ei […]

Adauga un comentariu