Democraţie autentică = Dictatura legii

marți, aprilie 7, 2009 19:06
Posted in category Justitie, Mass-media

Legea strivita de ciuma rosieÎn Italia anilor ’90, s-a produs acţiunea “Cu mâinile curate”. Rezultatul a fost scoaterea la suprafaţă a numeroase personalităţi corupte şi implicit au apărut condamnări pentru foşti prim-miniştri, miniştri sau parlamentari. Nimeni din Italia acelei perioade nu s-a plâns de dictatură. În România, poporul otevist, ignorant şi irositor de timp, înghite aberaţiile debitate în emisiunea cetăţeanului “model” de civilizaţie şi comportament, care prin tot ceea ce face transformă România într-un ghetou “Ferentari”, în care legea şi credinţa se negociază, adică Dan Diaconescu.

Dar nu numai zeroTV a început campania de “ferentarizare” a României. Pentru aceşti deformatori de opinie, dacă autorităţile nu fac nimic, este foarte rău şi, nu-i aşa, trebuie culpabilizate. Dacă autorităţile fac, este dictatură. Ei oricum câştigă în ambele cazuri pălăvrăgind inutil şi pe lângă subiect, dar cetăţeanul cinstit al României europene se simte bine în România care este şi a lui, nu numai a lui Becali, dacă autorităţle aplică legea.

Dar trebuie să-i înţelegem. De la Radu Moraru (B1 TV, “Naşul”) ce-i făcea ghetele lui Becali, iar după aceea îl aducea în emisiunea sa pentru a mai îndobitoci o parte a populaţiei României, până la slugile securistului de Dan Voiculescu (Antena 3), aceşti indivizi câştigau de pe urma circului marca “Becali”, chiar dacă România pierdea încă un “metru” de civilizaţie.

Acest Becali a fost o ciumă pentru nivelul de civilizaţie din România, are numeroase alte încălcări ale legilor ţării, iar în Codul penal al României nu sunt prevăzute derogări de la aplicarea legilor pentru cei care au dat bani (furaţi din avutul public) unor comunităţi locale. Parcă toţi suntem egali în faţa legii.

Câte emisiuni au făcut slugile securiştilor de la Antena 3 pentru martirii anticomunişti executaţi de Securitate sau pentru eroii Revoluţiei române din decembrie ’89? Nici una. Câte emisiuni în care se caută nod în papură preşedintelui României se realizează la antenele lui Felix? Nenumărate. Ei mint poporul cu televizorul. Dar odată se va termina şi circul. N-au învăţat nimic ziariştii angajaţi de securistul Voiculescu din păţania tatălui spiritual al patronului: un popor poate fi minţit odată, de două ori, de o mie de ori, dar nu la infinit.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Democraţie autentică = Dictatura legii”

 1. Două decenii cu mâncătorii de rahat roşu. Şi chiar mai mult decât atât (I) | A șaptea dimensiune says:

  februarie 1st, 2015 at 13:28

  […] Democraţie autentică = Dictatura legii […]

 2. 19 ani de la instaurarea “democraţiei bâtei” | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 17:04

  […] Democraţie autentică = Dictatura legii […]

 3. Copiii securiştilor fac legea în România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 18:42

  […] Democraţie autentică = Dictatura legii […]

 4. “Profesioniştii” securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 21:05

  […] Democraţie autentică = Dictatura legii […]

 5. Televiziuni de cacao: antenele securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 21:11

  […] Democraţie autentică = Dictatura legii […]

 6. La câte recursuri are dreptul Becali? Fără număr, fără număr, ca şi ilegalităţle sale | A șaptea dimensiune says:

  martie 7th, 2016 at 17:13

  […] Democraţie autentică = Dictatura legii […]

 7. Neocomuniştii din PSD şi fondurile europene | A șaptea dimensiune says:

  martie 8th, 2016 at 21:04

  […] Democraţie autentică = Dictatura legii […]

 8. Trash TV cu Gadea, Stan si Cristoiu | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 13th, 2016 at 21:06

  […] Democraţie autentică = Dictatura legii […]

Adauga un comentariu