Gabriel Oprea are averea unui şef de clan mafiot
sâmbătă, iunie 13, 2020 7:25Gabriel Oprea a cărat cu vagonul în ultimii doi ani (este vorba de anii 2003-2004)
Când îi vezi aerul de milog, gura de slugă grăbită să transmită ameninţarea şuierată a stăpânului şi mersul furişat, care caută din instinct pasul de defilare, ai zice despre Gabriel Oprea că este un mototol exemplar.
Ministrul delegat (în guvernul mafiotului Adrian Năstase – n.m.) este, de departe, unul dintre cei mai eficienţi corupţi care s-au oploşit în Executiv.
Unul mână, pentru că Oprea nu şi-a publicat declaraţia de avere. Şi doi la mână, declaraţia lui de avere (din 2004 – n.m.), ţinută până acum la secret, relevă profilul unui lotru veros.
Gabriel Oprea îşi depăşeşte stăpânul, pe Adrian Năstase, în materie de case.
Gabriel Oprea are (avea în 2004 – n.m.) zece proprietăţi imobiliare, dintre care patru au fost achiziţionate între anii 2001-2003, cu preţul total de 3,7 miliarde de lei (vechi – n.m.) şi 20 de mii de dolari. Adică aproape 140.000 de dolari. Totul, dintr-un salariu de bugetar.
La care se adaugă proprietăţi imobiliare şi spaţii comerciale în valoare de 11 miliarde de lei (vechi – n.m.), obţinute între 1993-1996. Totul, dintr-un salariu de bugetar.
La care se adaugă depozite şi conturi curente, creanţe, obligaţii, alte bunuri, acţiuni cumpărate tot din salariu, surse din activităţi cu scop lucrativ, plus bunuri şi servicii primite cu titlu gratuit, în cadrul unor activităţi de protocol în exercitarea mandatului, de peste 10 mii de euro, fiecare în parte, adică de peste 60.000 de euro.
Slugoiul (mafiotului Adrian Năstase – n.m.) are toate şansele să ajungă ministrul Administraţiei şi Internelor (a şi ajuns la un moment dat – n.m.).
Cu un asemenea specimen în Executiv, România îşi merită cu vârf şi îndesat locul de cea mai coruptă ţară din Europa. (“Academia Caţavencu”, nr. 649/2004)
Georgescu says:
iunie 16th, 2020 at 16:05
Datele preluate din Academia Cațavencu din 2004, se știau, erau chiar de notorietate în 2010-2012, când acest măscărici veros era numit de Ponta pe o functie pompoasa de primvicepremier cu securitatea națională, o funcție pe măsură orgoliului și vanitatii sale nesfârșite, funcție din care subjugase toate structurile de forță și informative ale țării. În celebra-i sufragerie se făceau și desfaceau dosare, destine, funcții și strategii. A fost, la un moment, cel mai important om al țării. Premierul era doar de poză, de reprezentare. Și totuși, fără a se tine, câtuși de puțin seamă de acest portret publicat in Academia Catavencu în 2004, a fost împins, susținut, sa acceadă pe cea mai influenta poziție în stat.