În Mileanca, prin 2008, SF-ul genera discuţii aprinse

vineri, august 7, 2009 8:47
Posted in category Literatura, Locale

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCu totul întâmplător, am dat de un articol pe un blog, în care cineva îşi dădea cu părerea, în termeni mai puţin academici (vezi articolul). Până la urmă este părerea lui, nu discutăm valoarea ei de adevăr. Se remarcă doar aplicabilitatea zicerii: “Dai în mine, dai în fabrici şi uzine”. S-ar mai pune şi o întrebare retorică aproape: cum recunoşti un profesor de limbă română?

Iata un scurt fragment din materialul de pe respectivul blog (restul la link-ul anterior). „(…) am dat peste un blog al domnului Constantin Madularu, ceva cu InfoMileanca, plus ceva de genul „pentru mai multe informatii vizitati…”. Pe moment chiar am crezut ca ar fi ceva in plus, insa intre timp m-am convins ca era doar spam in comments (niscai copy & paste de pe blogul Tritonic). Si vad eu pe acolo pe linga niste chestii pioase si bisericoase, un post recent foarte acid, insa in aceeasi masura dezlanat, incoerent si total lipsit de argumente. Se pare ca bloggerul in cauza avea ceva de impartit cu un anume „xyzw” (despre care nu stiu nimic si mi se rupe), probabil un meci cu injuraturi „virtuale”. Pe mine ma maninca limba si zic ca apropierea celor doua teme, bisericoase si injurioase, e cam nepotrivita, si ca nu pricep ce vrea de fapt sa zica (pentru ca nu am dat de urma acelui „x…” pe blogul respectiv sa vad care-i baiul; insa am gasit ceva comentarii sterse, de fapt cam singurul tip de comentarii de pe respectivul blog). (…) Cireasa de pe tort abia acum urmeaza: cei doi (sau trei?) domni sint PROFESORI in Mileanca. Daca domnul Madularu e prof de romana, nici cu harakiri nu mai spala onoarea. Dar poate totusi nu este… Oricum, faptul ca specimene care emana astfel de dume ajung in sistemul educational este bizar. Dar ce nu este bizar in acest fantastic colt de lume? Mai grav e ca bizarul este normal. Se zburleste parul pe mine cand ma gandesc la elevii dansilor… Ha! uite o idee de roman Fantasy!”

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “În Mileanca, prin 2008, SF-ul genera discuţii aprinse”

 1. La Havîrna, praful ucide mai ceva decât combinaţiile politice | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 29th, 2014 at 20:49

  […] În Mileanca, prin 2008, SF-ul genera discuţii aprinse […]

 2. Prin Havîrna (sau Havârna), lipsa de civilizaţie este totală | A șaptea dimensiune says:

  iulie 5th, 2015 at 14:11

  […] În Mileanca, prin 2008, SF-ul genera discuţii aprinse […]

 3. La început a fost Cuvântul (I) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 24th, 2016 at 7:14

  […] În Mileanca, prin 2008, SF-ul genera discuţii aprinse […]

 4. Din puţul gândirii | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 24th, 2016 at 13:51

  […] În Mileanca, prin 2008, SF-ul genera discuţii aprinse […]

 5. Ce mai fac parlamentarii judeţului Botoşani | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 2nd, 2016 at 17:34

  […] În Mileanca, prin 2008, SF-ul genera discuţii aprinse […]

Adauga un comentariu